• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety akceptują facetów lubiących nosić damskie ciuchy?

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Ja nie akceptuję jak kobiety noszą męskie ciuchy, chyba że to jest męska koszula i nic więcej nie ma na sobie to ok.
W temacie moja pani pozwala mi zakładać czasem jak jesteśmy sami jej bieliznę lub rajstopki i podoba się jej to, natomiast jasno określiła, że nie wchodzą w grę inne części garderoby.

Adrian222

Cichy Podglądacz
Z ciuszkami jest ciężko ale nieraz moje dziewczyny lub koleżanki robiły mi makijaż albo paznokcie i dobrze się przy tym bawiliśmy.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jeśli znajomi czy nieznajomi chcą się przebierać, nie mam z tym problemu. Mogłabym nawet pomóc koledze czy coś doradzić. Niech robi co chce.

Jednak nie podobałoby mi się gdyby mój partner miał takie pomysły. Dla mnie jest uosobieniem męskości i to jest jedna z wielu rzeczy, które mnie w nim tak kręcą.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Jeżeli ktoś mający takie upodobania spotka na swojej drodze kobietę, która chociażby to aprobuje to już jest szczęściarzem. A jeżeli trafi mu się kobieta którą to kręci to jakby wygrał los na loterii. Dlatego w tym środowisku takie kobiety nazywane są "perełkami".
Jeżeli chodzi o moją żonę to cytując klasyka "przyjęła to do aprobującej decyzji" 😉 To znaczy, że nie chce tego widzieć a do seksu to już absolutnie wykluczone, do seksu to ewentualnie tylko bokserki. I ja to szanuję i poniekąd ją rozumiem.
A tak swoją drogą wydaje mi się, że w codziennym życiu jestem wystarczająco męski. A że czasem lubię wskoczyć w damskie ciuszki? Nie wiem skąd to się bierze...

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Dla mnie też nie jest to nic ciekawego. Chociaż rozumiem, że mogą być faceci, którzy lubią się tak ubierać i nic do nich nie mam.
Dla mnie leży to zbyt blisko śmieszności, a jak coś wzbudza uśmieszek, to automatycznie przestaje być seksowne. Kręcą mnie faceci, którzy wręcz ubierają się typowo męsko, te wszystkie spinki od mankietów, krawaty, a z drugiej strony wyświechtane kurtki skórzane, to zwraca moją uwagę. Znowu jak widzę faceta ubranego jak unisex, np. w rurki, to znowu mnie ogarnia coś na kształt śmiechu więc taki facet automatycznie nie jest seksowny jak dla mnie. Też jakby w łóżku wyskoczył mi chłop w damskich figach, to dostałabym chorobliwego ataku śmiechu, nie powiem byłoby to ciekawe przeżycie ale z seksu nici.

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
Dla mnie też nie jest to nic ciekawego. Chociaż rozumiem, że mogą być faceci, którzy lubią się tak ubierać i nic do nich nie mam.
Dla mnie leży to zbyt blisko śmieszności, a jak coś wzbudza uśmieszek, to automatycznie przestaje być seksowne. Kręcą mnie faceci, którzy wręcz ubierają się typowo męsko, te wszystkie spinki od mankietów, krawaty, a z drugiej strony wyświechtane kurtki skórzane, to zwraca moją uwagę. Znowu jak widzę faceta ubranego jak unisex, np. w rurki, to znowu mnie ogarnia coś na kształt śmiechu więc taki facet automatycznie nie jest seksowny jak dla mnie. Też jakby w łóżku wyskoczył mi chłop w damskich figach, to dostałabym chorobliwego ataku śmiechu, nie powiem byłoby to ciekawe przeżycie ale z seksu nici.
A nieco stylu "military"przejdzie u Ciebie:unsure:

Kobieta

Nieśmiała

Cichy Podglądacz
Mogłabym mieć kolegę geja, z którym chodziłabym sobie na zakupy i byśmy sobie doradzali wzajemnie w sprawach garderoby :D Ale gdybym miała chłopaka i by wyskoczył w jakichś koronkowych majtach to z całego ognia pożądania zostałby tylko lekki dymek spalenizny