• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy każdy facet lubi mieć robionego loda?

Czy każdy z was lubi mieć robionego loda?

• Tak

Votes: 35 92,1%
  • Nie

Votes: 3 7,9%

• Total voters
    38
Kobieta

Frytka69

Seks Praktykant
Robienie loda to nie tylko przyjemność dla was ale taka sama dla nas, usłyszeć potem że się źle robi czy że nie było przyjemności to jedna z gorszych obelg 🙈ale szczerość trzeba doceniać.Raz w towarzystwie znajomy powiedział że ma fatalny sex to jego żona nie miała dobrej opinii potem.

Mężczyzna

Herkules85

Seks Praktykant
Dużo związku w napewno na tym cierpi jeśli partnerka nie chxe zrobić facetowi loda. Myślę że czasem tak właśnie prowadzi to do jakiś zdrad m bo facetowi który lubi ten rodzaj pieszczot będzie tego brakować i będzie szukał gdzie indziej

Mężczyzna

Szpada

Cichy Podglądacz
Aż tak? 🫨 To już jestem na straconej pozycji
Zdajesz sobie sprawę z potencjalnego problemu więc możesz jeszcze coś na to poradzić. Obserwując Twoje wypowiedzi i reakcje obstawiam mocny wpływ wychowania w atmosferze: "tak nie wypada", "tego nie dotykaj bo to brudne/złe", "grzeczne dziewczynki tak nie robią".

Mogę się mylić ale jeśli coś jest na rzeczy to polecam zapoznać się z https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5116485/boze-daj-orgazm - może przypomni Ci pewne zdarzenia z przeszłości i coś z lektury wyniesiesz.

WhiteBoyhite30

Cichy Podglądacz
Tak mnie ciekawi, czy to zawsze jest zadowalające dla faceta 🤔
U mnie nie, nie przepadam. Jednak jest to zasługa głównie sfery mentalnej. W sexie przyjmuje pozycje uległego więc to ja wolę kobiete zadowalać oralnie. Gdy Ona to robi to podniecenie może nawet nieco u mnie opadać, po prostu kłóci mi się to w głowie.