• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy jest na forum ksiądz? Proszę o priv, mam kilka pytań o seminarium

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
Ogólnie współczuję im, że jakiś pierdolniety wymyślił im celibat.
Czego niby im współczuć? Sami sobie wybrali. Tak jak ci wszyscy chłopcy w dorosłej skórze, którzy wylewają na forum swoje żale, bo żadna szanująca się kobieta nawet na takiego nie spojrzy.

w kościołach wschodnich i protestanckich celibatu nie było i tego problemu też
Tyle, że tam nigdy też nie było tak silnego, scentralizowanego ośrodka władzy, który jest odrębnym krajem. Na szczęście mającym coraz mniejszy głos w dzisiejszym świecie.

Z drugiej strony zabawne jest, że na tym samym forum uznaje się za normę jak facet daje swoją żonę innemu, ale za zboczenie jak facet rezygnuje w ogóle z żony.
Nie przesadzajmy. Rogacze raczej pragną uznania tego za normę, bo żaden z nich nie pochwali się przy rodzinie co wyprawia (choć wyjątki zawsze się znajdą).

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Lepiej odpuścić temat , bo może powrócić Dąbrowa Górnicza. A potem będą wielkie żale, że wydarzyło się coś takiego

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Zmiana społeczna niewątpliwie nastąpiła. Alumnów seminariów duchownych jest niewielu, ale rogaczy przybywa.

Historia Kościoła interesuje coraz mniej ludzi, bo i pozycja kleru w społeczeństwie bardzo spadła.
Ja wiem, że na forum są osoby z Małopolski i ze wschodu, gdzie starsi ludzie nadal chodzą praktykują religijnie. Ale na pozostałym obszarze kraju Kościół katolicki przestał być nie tylko wrogiem, ale nawet punktem odniesienia dla ludzi.
Napisałem to, żeby zahamować idiotyczny , rakowy rozwój tego wątku, który odlatuje w Kosmos od właściwego pytania.
Ale widzę, że wszelkie próby zachowania rozsądku tutaj są daremne.
Uczestnicy nie są w stanie rozróżnić żartow, alegorii i tym podobnych w stanie zauroczenia swoim pisaniem:ROFLMAO::ROFLMAO:
Mam wrażenie, że ci co wchodzą z postami nawet nie znają tematu i piszą, żeby pisać , tak, aby im pasowało i bylo wygodnie. A forum poznało ich cenne opinie i wnioski.
Nie piłowałbym tego, ale jest to powszechny niemal mechanizm, również w innych tematach .

Ostatnia edycja:

adamoginski

Erotoman
Uczestnicy nie są w stanie rozróżnić żartow, alegorii i tym podobnych w stanie zauroczenia swoim pisaniem:ROFLMAO::ROFLMAO:
Mam wrażenie, że ci co wchodzą z postami nawet nie znają tematu i piszą, żeby pisać , tak, aby im pasowało i bylo wygodnie. A forum poznało ich cenne opinie i wnioski.
Uuuuf. Dobrze, że to nie o mnie, ale rzeczywiście ludzie są niepoważni w dzisiejszych czasach. 😐

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Napisałem to, żeby zahamować idiotyczny , rakowy rozwój tego wątku, który odlatuje w Kosmos od właściwego pytania.
Ale widzę, że wszelkie próby zachowania rozsądku tutaj są daremne.
Nie piłowałbym tego, ale jest to powszechny niemal mechanizm, również w innych tematach .
Gregu jak ja Cię lubię i szanuję, za to wyważenie i rozsądek. Ja tylko troluję, fakt , że w tej samej intencji.
By jednak tradycji stało się zadość, podsunę propozycje. Może autor pytał o księży i seminarium ponieważ, chciał się dowiedzieć na którym etapie kształtowania umysłu nowego kleryka pada odpowiedź na odwieczne pytanie "czy Wojtyła wiedział"?

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Przepraszam, nigdy więcej nie poproszę Cię o grę na organach. Będę prosił forumowiczki o granie na moim flecie, którego dotyk harmonizuje życie w tonacjach majorowych.
Wyjaśnij tylko różnice pomiędzy skalą majorowa a minorową. Żeby nie było jak u jednego muzyka, że z radości chciał zagrać na "trop Lisa" a zagrał do "stołu na stypę"

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry