Proszę czytać ze zrozumieniem, zamiast się pruć bez sensu
Napisałam gdzieś, że stałeś się jak koledzy? Nie.
Napisałam gdzieś, że już jesteś spisany na straty? Nie.
Miłego wieczoru, naura
Mój mąż wpierw mnie doprowadza a dopiero myśli o sobie. Oczywiście nie zawsze się to udaje bo jak jest mocno nagrzany to wiadomo jak to się kończy mimo wszystko 90% razy kończę pierwsza.
Wracając do tematu - przykre, że facet może skończyć, wciągnąć gacie na dupę i powiedzieć "pa". Drugi raz by już moich nóg nie rozłożył
Mój mąż wpierw mnie doprowadza a dopiero myśli o sobie. Oczywiście nie zawsze się to udaje bo jak jest mocno nagrzany to wiadomo jak to się kończy mimo wszystko 90% razy kończę pierwsza.
Wracając do tematu - przykre, że facet może skończyć, wciągnąć gacie na dupę i powiedzieć "pa". Drugi raz by już moich nóg nie rozłożył
Najpierw rozgrzewka ustami, palcami albo przy pomocy zabawek. Wszystko można łączyć i dokończyć swoim berłem. Cudne uczucie wchodzić już w taką rozgrzaną, mokrą i nabrzmiałą cipkę i jeszcze czuć te pulsacyjne skurcze przy orgazmie.. Nie wyobrażam sobie pozostawić kobietę samej sobie po niby "wspólnej" zabawie.
On dochodzi, ona nie
On dochodzi, ona nie
On dochodzi, ona nie
On chce seksu, ona nie
Proste, jak chce takiego rozkładu, to niech kobietę odpuści, ręką zwali, wszyscy będą zadowoleni.
Ja ją zawsze opierdalam że miała tyle samo czasu co i jak zwykle guzdrze się jak jej matka A tak na serio to ja ją zawsze najpierw języczkiem dopieszczam a następnie penetruję.
Podczas seksu, zawsze ważna jest dla mnie kobieta z która to robię. Nie ma to znaczenia czy jest to seks tylko na jedną noc czy dłuższa znajomośc. Najwięcej przyjemności sprawia mi jej dawanie
Podczas seksu, zawsze ważna jest dla mnie kobieta z która to robię. Nie ma to znaczenia czy jest to seks tylko na jedną noc czy dłuższa znajomośc. Najwięcej przyjemności sprawia mi jej dawanie
Jeśli o mnie chodzi to robię wszystko by kobieta doszła pierwsza. Jeśli z jakichś powodów się nie uda, no niestety czasem tak bywa, wtedy używam języka, czasem z pomocą przychodzą jakieś zabawki. Jednak takie zabawy mnie kręcą i jak już partnerka dojdzie to często jestem gotowy do dalszej zabawy
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.