• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy fetysz stóp jest dla was obrzydliwy

Mężczyzna

kolarz123

Seks Praktykant
Przynajmniej wśród moich znajomych, stópkarze są uznawani za sam nie wiem... dziwnych? Gorszych? Generalnie raczej się ukrywam z tym upodobaniem. Na szczęście dla chcącego nic trudnego i jest parę dziewczyn co chętnie udostępniają swoje stópki komercyjnie.

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Ja lubię, chociaż fizycznie nie sprawia mi to szczególnej przyjemności, to emocjonalnie i psychicznie miłe, kiedy widzę faceta zajmującego się moimi nogami i stópkami. To przyjemnie widzieć, że moje ciało Go pociąga i jest atrakcyjne.
Ładne stópki z ładnym pedicure, jakąś delikatną ozdóbką na kostce, po kąpieli, nasmarowane smacznym balsamem to rarytasik dla każdego mężczyzny.

Mężczyzna

Kakeru02

Nowicjusz
Dla mnie niepojęte i kojarzy mi się z byciem takim pantoflarzem i podnóżkiem kobiety. Stopy w ogóle mnie nie podniecają. Według mnie już lepsze jest podanie sobie dłoni z kobietą, bo kobieca dłoń jest ciepła i bardzo delikatna.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Dla mnie niepojęte i kojarzy mi się z byciem takim pantoflarzem i podnóżkiem kobiety. Stopy w ogóle mnie nie podniecają. Według mnie już lepsze jest podanie sobie dłoni z kobietą, bo kobieca dłoń jest ciepła i bardzo delikatna.
No cóż, brakuje Ci tzw. romantycznego seksu, z zakochaną w Tobie kobietą. Ja miałem szczęście trafiać na partnerki, które lubiły pieścić moje stopy. Byłem wtedy młodszy, nie uważałem tego za obrzydliwe.