• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy fetysz może zniszczyć życie?

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Kiedyś, dawno temu ex bardzo mnie męczył bym mu opowiedziała o swoich fantazjach. Nie chciałam, czulam w kościach, że źle to odbierze. Gdy usłyszał 2mk/gang bang zerwał ze mną, ale najpierw powiedział, że nie może na mnie patrzeć, nie szanuje mnie juz bo skoro o tym fantazjuje, to nie mam zadnych wartosci i nie nadaje sie na żonę i matke jego dzieci :D
Zaznaczyłam, że to tylko fantazje i w życiu nie chciałabym wprowadzić tego w życie. Po prostu lubię masować sobie do tego broszkę. Nie wrócił 😢

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
To bardzo cenna przestroga. Dzięki
Miałem,a może i jeszcze mam podobny problem. Dlugie lata w związku, a jednak nie chcę ryzykować
Kurcze, pomogłaś:)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Kiedyś, dawno temu ex bardzo mnie męczył bym mu opowiedziała o swoich fantazjach. Nie chciałam, czulam w kościach, że źle to odbierze. Gdy usłyszał 2mk/gang bang zerwał ze mną, ale najpierw powiedział, że nie może na mnie patrzeć, nie szanuje mnie juz bo skoro o tym fantazjuje, to nie mam zadnych wartosci i nie nadaje sie na żonę i matke jego dzieci :D
Zaznaczyłam, że to tylko fantazje i w życiu nie chciałabym wprowadzić tego w życie. Po prostu lubię masować sobie do tego broszkę. Nie wrócił 😢
Nie obraź się, ale gość miał jakieś chore podejście... i może dobrze, że to już "ex" :)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Na jego obronę powiem, że młody był, niedoświadczony i w kwestii seksu na pewno byśmy sie nie dogadali. Na szczęście nie doszło do niczego.
Ja znam "starych" i "doświadczonych" co mają podobne podejście, a nawet o wiele gorsze. Uwierz mi jest tak wielu facetów z umysłem tkwiącym w jakimś mentalnym "średniowieczu", że naprawdę włosy się jeżą.

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Kiedy wychowują Cie ludzie, którzy zarażają Cie pewnym myśleniem nt seksu, kobiet, relacji czy związków ciezko tym nie przesiąknac.
Zdaje sobie sprawę, że jest o wiele, wiele dużo gorszych rzeczy, fetyszy i zboczeń. Inaczej jednak patrzy się na te, gdzie nikogo sie nie krzywdzi, tak jak w przypadku tego ex.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Zawsze można chcieć się otworzyć. Nie, no ja nie mówię, żeby zaraz iść w jakieś seksy grupowe, fetyszyzmy i w ogóle ze skrajności w skrajność - ale przestać patrzeć na seks, jako na coś mega złego, zboczonego, pełnego grzechu, plugastwa itp.