• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy często was nachodzi

E

energetyczny

Guest
Czy często w ciągu dnia szczególnie jak jesteście w pracy nachodzi was ochota na sex?? Co wtedy myslicie? Co robicie jak ewentualnie się zachowujecie w pracy w takiej sytuacji….??
przyznam szczerze że mnie często i to bardzo reorganizuje pracę i nie można się za chiny skupić

Kobieta

Marysia1998

Nowicjusz
Czy często w ciągu dnia szczególnie jak jesteście w pracy nachodzi was ochota na sex?? Co wtedy myslicie? Co robicie jak ewentualnie się zachowujecie w pracy w takiej sytuacji….??
przyznam szczerze że mnie często i to bardzo reorganizuje pracę i nie można się za chiny skupić
Bardzo często. Wystarczy jedna wiadomość, nawet nie pikantna, a niestety dostaje rumieńców i czuję rozchodzące się ciepło po ciele.
W pracy od razu skupiam się na pracy, zajmuję się czymś co sprawi, że od razu przestanę myśleć o seksie. Działa. 😆

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Są dni gdzie bez przerwy mi się chce. W takiej sytuacji pisze do mojego czy przyjedzie na chwilę do domu albo sama się zadawalam

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Podrywacz
W pracy (w domu również) chęć nachodzi mnie praktycznie codziennie. Starczy że poczytam forum, czy nawet wejdę na IG, zawsze znajdę coś, co mnie podnieci. W domu sprawa jest dość prosta do rozwiązania, natomiast w pracy, siedzę tak jak teraz, z twardym sprzętem, czuję że główka jest już wilgotna i pewien jestem że mam mokrą plamę na bokserkach.