• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy chodzicie z odsłoniętym żołędziem?

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Czy po sexie ewentualnie masturbacji odrazu zakladacie skórkę na żołądź?? czy po jakimś czasie?? jeśli tak to jak?? Czy któryś z was chodzi na codzien z odsłonietym żołędziem??
Fajnie wygląda odsłonięta żołądź 🤭. Ale rozumiem, że niektórych boli ocieranie o bieliznę (z początku).

Mężczyzna

michalek92

Podrywacz
Czy po sexie ewentualnie masturbacji odrazu zakladacie skórkę na żołądź?? czy po jakimś czasie?? jeśli tak to jak?? Czy któryś z was chodzi na codzien z odsłonietym żołędziem??
Nie chodzę z odsłoniętym żołędziem, bo boję się, że mi wiewórki go sprzątną ;)

A tak poważnie to jakie to ma znaczenie? Po idziesz umyć... chowasz, kurczy się i i tak ląduje w ubranku ;)

Wolf29

Cichy Podglądacz
Jeśli o mnie chodzi to jak mam erekcję to penisem mniej więcej dosięgam pępka i w zwykłych majtkach odstaje mi żołądź do góry taki męski dekolt😁. Po domu to jak chodzę w majtkach to zakładam koszulkę i się garbię bo nie chcę awantury z domownikami.

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Zawsze biorę prysznic z odsłoniętym napletkiem (oczywiście z powodów higienicznych, w ten sposób łatwiej porządnie umyć penisa bo część piany i wody spływa po nim dodatkowo go myjąc) a po wyjściu z prysznica jeszcze trzymam zsunięty napletek do całkowitego wyschnięcia.