O Boże, aż mnie zabolałodelikatność swojego koniuszka, że po dobrym łyku whisky wziąłem gąbkę i szorstką stroną "zahartowałem" go.

O Boże, aż mnie zabolałodelikatność swojego koniuszka, że po dobrym łyku whisky wziąłem gąbkę i szorstką stroną "zahartowałem" go.
Mnie też to zabolało ajjjjj boli boli przecież to boliO Boże, aż mnie zabolało, choć nie mam penisa
Ja pozbyłem się nadmiaru skórkiCzy po sexie ewentualnie masturbacji odrazu zakladacie skórkę na żołądź?? czy po jakimś czasie?? jeśli tak to jak?? Czy któryś z was chodzi na codzien z odsłonietym żołędziem??
Fajnie wygląda odsłonięta żołądźCzy po sexie ewentualnie masturbacji odrazu zakladacie skórkę na żołądź?? czy po jakimś czasie?? jeśli tak to jak?? Czy któryś z was chodzi na codzien z odsłonietym żołędziem??
Też tak samo jest u mnieTak zawsze mam odsłonięty żołądź napletek nigdy go nie zasłania jak jest w spoczynku czy tym bardziej w wzwodzie
Miałeś stułeji czy zbyt długi naplet że się pozbyłes skorkiJa pozbyłem się nadmiaru skórki
Nie chodzę z odsłoniętym żołędziem, bo boję się, że mi wiewórki go sprzątnąCzy po sexie ewentualnie masturbacji odrazu zakladacie skórkę na żołądź?? czy po jakimś czasie?? jeśli tak to jak?? Czy któryś z was chodzi na codzien z odsłonietym żołędziem??
Bardziej że względów estetycznych hehehMiałeś stułeji czy zbyt długi naplet że się pozbyłes skorki
Ja nie musiałem nic robić żadnego zabiegu chirurgicznego . Mam bardzo krótki napletek jak jest w spoczynku zawsze żołądź jest odsłonięty nigdy go nie zasłania nie mówiąc o tym ze w wzwodzie to praktycznie napletek znika całkowicieJa pozbyłem się nadmiaru skórki
To może miałeś kiedykolwiek zerwane wędzidełko?Mylisz się, nie do końca tak jest, mi zaś np częściowo się odsłania, resztę muszę po prostu pomóc
Nie garb się ! Nie warto dla kręgosłupasię garbię bo nie chcę awantury z domownikami.
Pewnie to zależy od napletkaA jak ściągnąć napletek żeby odsłaniał żołądź, bo ja jak ściągam zaraz mi wraca.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
E | Czy często chodzicie bez majtek?? | Seks | 1 | |
G | Czy chodzicie nago w domu? | Fantazje erotyczne | 261 | |
![]() |
Czy faceci lubią bebzony? | Seks | 0 | |
![]() |
Mózg - seksowny czy nieistotny? | Seks | 62 | |
![]() |
Szczery komplement czy wazelina? | Poza tematem | 120 |