• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy chciałybyście zobaczyć jak kolega (chłopak) bierze do buzi od innego?

Kobieta

ZuzannaR

Cichy Podglądacz
Bo od dawien dawna brakuje określenia ONO, wtedy takie ONO mogłoby "se" pod avatarem wpitolić zamiast MĘŻCZYZNY czy KOBIETY takie ONO... i wtedy wszystko byłoby jasne, wszak ONO samo nie wie czy ... jest ON czy ONA, pojął?
Mylisz tożsamość płciową i orientację seksualną. Podział mężczyzna/kobieta (on/ona) i hetero/bi/homoseksualna są niezależne od siebie. Pomijając to, że to też nie do końca szufladki (zwłaszcza orientacja), bo granice są płynne. Np. ja jestem kobietą, na 100%, nie mam żadnych ciągot do np. odgrywania stereotypowego samca (zachowaniem, rolą w związku, męskim strojem) - nie lubię nawet nosić spodni, chyba że mają ewidentnie damski krój. Ale znam osoby bardziej niejednoznaczne pod tym względem - co ciekawe, częściej są to faceci odkrywający swój żeński aspekt (np. crossdresserzy) niż w drugą stronę. Zarazem jestem zdecydowanie bi - choć wszystkie moje dłuższe związki były z mężczyznami, to kobiety podniecają mnie tak samo i seks z nimi jest dla mnie tak samo satysfakcjonujący (co nie znaczy taki sam - jest zupełnie inny). Zdjęcia i filmy z transkami (MK) i crossdresserami lubię oglądać - właśnie dlatego, że są kobiece. Czy jestem "ono"? W żadnym razie, jestem "ona" - nie pomylisz się co do tego ani widząc mnie ubraną, ani w łóżku (czy to z facetem, czy z kobietą).

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry