• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy byliście w relacji cuckold jako ten/ta trzeci

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
To może ja powiem jak to jest u nas, to ja jestem w zwiazku osoba dominującą, partnerka jest bardzo uległa,
Natomiast jak chodzi o spotkania z naszym kolega to strasznie mnie podniecają takie widoki jakie się dzieją na naszych spotkaniach, nie mam z tym problemu,

Mamy taki układ ,że kolega do nas dołącza jako ktoś kto penetruje moja partnerkę podczas gdy ja np tylko patrzę, niby w tym momencie jest on osoba dominującą ale mimo wszystko wie ,że tak naprawdę ja tu jestem "szefem" on wie ,że nie wszystko może a jak chce/chciał spróbować czegoś nowego to pyta partnerki czy by chciała i czy ma ochotę, i to ona i ja musimy się zgodzić, nie ,że przychodzi i robi co mu się podoba,

A co do zazdrości i stresu to ich nie ma jedyne co mnie zjada to podniecenie na takim spotkaniu, a po spotkaniu , jak gdyby nigdy nic wracamy do rzeczywistości i obowiązków

Podsumowując on jest takim uległym Bullem a ja dominującym rogaczem
tak najczęstszy chyba błąd popełniają internetowi "Bullowie" :) myślą, że to oni decydują i dominują :D a w rzeczywistości są taką wynajętą prostytutką, która ma zadowolić hotkę i rogacza. Może i słownikowo typowy rogacz to taka ciapa, co sam nie może i potrzebuje wsparcia, ale tak naprawdę w 80% przypadków to rogacz namawia swoją suczkę, żeby została hotką dla jego przyjemności. Jeżeli hotce się to spodoba, to jest to urozmaicenie i dodanie pikanterii do relacji, rozbudzenie fantazji. Internetowy Bull w większości przypadków to mitoman, albo fantasta, któremu się wydaje, że to on ma władze - taką iluzję mu się czasem stwarza, ale to iluzja (pomijam rzadkie sytuacje, gdzie rogacz ma niskie libido, a hotka to nimfomanka). Także Byczki zejdźcie na ziemię.

Mężczyzna

Zboczeniec41

Cichy Podglądacz
Mnie nigdy ani przez chwilę nie wydawało się, żebym to ja bym panem sytuacji będąc bullem. @SexParaWawa nazywanie tego prostytucją to jednak przegięcie w drugą stronę.

Zawsze to para określa warunki i rodzaj relacji, para określa kiedy i ile to ma trwać. Oczywiście najbardziej podniecające byłoby oddanie kontroli bullowi, ale to już wyższy level

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Mnie nigdy ani przez chwilę nie wydawało się, żebym to ja bym panem sytuacji będąc bullem. @SexParaWawa nazywanie tego prostytucją to jednak przegięcie w drugą stronę.

Zawsze to para określa warunki i rodzaj relacji, para określa kiedy i ile to ma trwać. Oczywiście najbardziej podniecające byłoby oddanie kontroli bullowi, ale to już wyższy level
Zgadzam się mimo całej sytuacji podczas spotkania to nadal ja mam zdanie decyzyjne