• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy byłabyś skłonna zastąpic mężczyzne osobnikiem shemale. Czy mogłoby to być dla Ciebie seksualnie atrakcyjne?

Czy zastąpiłabyś mężczyzne osobnikiem shemale? Czy mogłoby to być dla Ciebie seksualnie atrakcyjne?

• Tak mogłoby to być ciekawym przeżyciem

Votes: 6 66,7%
  • Nie zdecydowanie wole męskie torsy

Votes: 2 22,2%
  • Zależy od nastroju i osoby

Votes: 1 11,1%

• Total voters
    9
Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Fajnie, ale co to ma wspólnego z tematem?
wybacz nic chcialem sie podzielic swoimi spostrzezeniami o seksie za $ (to jest tylko moje osobiste odczucie) ale i tak podziwiam za to ze zdecydowales sie podzielic swoimi przezyciami no ale ok mam byłes u shemale i podczas stosunku miala erekcje? czy jak to wygladalo? napiszesz cos wiecej ? Korciło Cie zeby złapac ja za drąga bo napewno byłes ciekawy jak przezywa swoj seks (orgazm) osobnik shemale? Czy bardziej było to na zasadzie checi zdominowania takiej osoby?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
wybacz nic chcialem sie podzielic swoimi spostrzezeniami o seksie za $ (to jest tylko moje osobiste odczucie) ale i tak podziwiam za to ze zdecydowales sie podzielic swoimi przezyciami no ale ok mam byłes u shemale i podczas stosunku miala erekcje? czy jak to wygladalo? napiszesz cos wiecej ? Korciło Cie zeby złapac ja za drąga bo napewno byłes ciekawy jak przezywa swoj seks osobnik shemale?
Nie napiszę, bo temat nie o tym, czego nie rozumiesz? Jak dobrze poszukasz to może znajdziesz jak było, chyba pisałem.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Nie napiszę, bo temat nie o tym, czego nie rozumiesz? Jak dobrze poszukasz to może znajdziesz jak było, chyba pisałem.
no ja mam ta przypadłosc ze jak pisze i gadam to zawsze to co slina mi na jezyk przyniesie wybacz nieraz dobrze jednak jak ktos zwraca nam uwage nastepnym razem bede mial okazje cos w sobie zmienic i poprawic . dzieki Dario