Masz racje-to była gafa(360 st).Oczywiscie o 180 st
A inżynierem jestem napewno
Oczywiście ja rozumiem się z wieloma dziewczynami-ale to są moje przyjaciółki,z którymi mogę gadać i gadać. A chodziło mi (pewnie i Kasiulli też) o ogół dziewczyn. Nie zadaję się wyłącznie z facetami, nie tylko z nimi chodzę na imprezki, nie nie :!: :!: -to nie o to chodziło.
Mam też super przyjaciółki, z którymi dobrze się bawię na imprezkach. Natomiast z facetami(z kumplami) lepiej się rozumiem-tak już jest.
To że mam wielu kumpli-owszem,mam ich więcej niż koleżanek. Ale takie przytulanie, śmianie się itd. to wyraz tego,że oni po prostu mnie szanują, bardzo mnie lubią (ja im wiele pomogłam,stąd pewnie ich sympatia i wdzięczność).
Ja się na nich nie rzucam :!: :!: Oni mnie nie obskakują, nie ślinią się na mój widok. Ale zauważyłam że inni faceci patrząc na taką sytuację -właśnie tak robią i myslą. Poza tym laski widząc mnie w towarzystwie facetów po prostu sa zazdrosne(może dlatego też nie moge się z nimi dogadać-nie lubię chorych sytuacji i zazdrośnic).
Wiesz,to jest tak:na uczelni, w akademiku jest grupka osób popularnych (przesadnie mogę nazwać ich VIPAMI hihih), wśród nich ja, kilka moich kumpli i kilka koleżanek. Ja raczej nie przesadzam z zachowaniem-jestem raczej osobą skromną i nie lubię robić szumu wokół siebie. Za to moi znajomi lubią. Oni staraja się być przebojowi-i dobrze im to wychodzi. Odwalają różne dzikie numery,mają różną opinię, ale to nie przeszkadza mi się z nimi kumplować. Dla mnie ważne jest to, jacy są dla mnie-a są naprawdę w porządku.
Zgadzam się z Tobą-że można sobie o takiej osobie jak JA wyrobić na podstawie "tego co widzisz" opinię.Spoko.Tylko mnie to nie rusza-bo ja wiem jaka ja jestem,moi znajomi też.To mnie właśnie cieszy
Natomiast wracając do tematu-nie pojmuję tego, dlaczego tak właśnie sobie ludzie myślą.Nie można po prostu pomyśleć sobie, że to co się widzi-mówi o tym,że dziewczyna jest towarzyska,że pewnie jest fajną kumpelą-skoro ma taki dobry kontakt z facetami, że po prostu jest spoko :roll:
A nie, że laska jest pewnie dobra w łóżku stąd taka popularność
I właśnie o to mi chodzi. Ludzie często oceniają innych "po okładce". Czego ja nie umiem zrozumieć :?
To byłam Ja. HEXE :wink: :wink: :wink: