Teraz to w życiu!@Calleo_678
@jamesoon
@pedro193
brakuje Wam tylko jednego
Może nie zamykajmy tematu @Ada_L_87 niech się kręci
[wiecie, że Was lubię, prawda? ]
Teraz to w życiu!@Calleo_678
@jamesoon
@pedro193
Jak Ty trojkat z pięciokąta zrobiszA tam, „potejto, potato” jak na szybko trzeba to trójkąt wychodzi jak nic
Bede chcioł to se swój temat założe a po drugie zrobię to bardziej dyskretnie@Calleo_678
@jamesoon
@pedro193
My z Adą już do drugiej tury już się nie zaliczamy więcJak Ty trojkat z pięciokąta zrobisz
Bardziej dyskretnie? Czyli chcesz szukać wśród swoich znajomych?Bede chcioł to se swój temat założe a po drugie zrobię to bardziej dyskretnie
@Calleo_678 przeczyta historię tej konwersacji i tez się wykręciMy z Adą już do drugiej tury już się nie zaliczamy więc
Fajnie, że się o nas martwisz ale poradzimy sobieTak nawiasem ufacie do końca swemu ogierowi? Żeby później nie było powtórki z Poznania
Akurat tutaj się z Tobą nie zgodzę, jeżeli chodzi o normalnych użytkowników. Mogę być Zdzisławem z Wólki Cycowskiej, skąd wiesz. No chyba, że SWAT będzie mnie szukać to wtedy mnie znajdą Z resztą, dzisiaj jesteśmy, jutro może nas nie być tutaj. Anonimowość to główna cecha tego forum. No chyba, że przyciśniesz Adę to Ci może powiedzieć co nie co ale zapomnijNie, ale na pewno nie z takim rozmachem jak wy pamiętajcie że nie jesteście, nikt nie jest do końca anonimowy
I tu się mylisz moja droga, każdy może zniszczyć życie Twoje, wasze, innych pewnych swej anonimowości i nietykalności nie martwię się tylko przestrzegam i wyczulamFajnie, że się o nas martwisz ale poradzimy sobie
Akurat tutaj się z Tobą nie zgodzę, jeżeli chodzi o normalnych użytkowników. Mogę być Zdzisławem z Wólki Cycowskiej, skąd wiesz. No chyba, że SWAT będzie mnie szukać to wtedy mnie znajdą Z resztą, dzisiaj jesteśmy, jutro może nas nie być tutaj. Anonimowość to główna cecha tego forum. No chyba, że przyciśniesz Adę to Ci może powiedzieć co nie co ale zapomnij
Nie bagatelizuję, doceniam przestrogę, naiwność mnie gubi, ale mam nadzieję, że będzie dobrzeI tu się mylisz moja droga, każdy może zniszczyć życie Twoje, wasze, innych pewnych swej anonimowości i nietykalności nie martwię się tylko przestrzegam i wyczulam
Mówiłam o tym forum. W codziennym życiu można być okradzionym z kasy, informacji, itd. Ale dopóki konto na tym jakże wspaniałym forum nie zostanie zhakowane to na podstawie informacji, które o sobie podałam, nie znajdzie mnie nikt - o tym mówiłam. Lecz phishing jest nielegalny i trzeba się liczyć z konsekwencjamiI tu się mylisz moja droga, każdy może zniszczyć życie Twoje, wasze, innych pewnych swej anonimowości i nietykalności nie martwię się tylko przestrzegam i wyczulam
Naiwność nie gubi, jest aspektem czystości serca, nigdy nie podlega osądowi.Nie bagatelizuję, doceniam przestrogę, naiwność mnie gubi, ale mam nadzieję, że będzie dobrze
Siemacie drogie Panie Niebanalna, nietuzinkowa propozycja… Naprawdę elegancko i konkretnie, ja to kupuje! Adrian ze śląska, mam 33 lata i jestem Żonaty. Dużo ćwiczę i dobrze sie prowadzę. Resztę dopowiem z przyjemnościa ale bardziej stosownym miejscu. Już jestem na samą myśl konkretnie podkręcony, liczę na wasz odzew Dobrej nocyCzołem ludziska
Lato sprzyja wychodzeniu ze schematów, w których tkwimy na co dzień, a także przekraczaniu własnych granic i poszerzaniu wachlarza seksualnych doświadczeń W końcu musimy mieć na starość co wspominać, ale o czym może będzie wstyd wnukom opowiadać
Poczytałyśmy, porozmawiałyśmy ze sobą i z innymi forumowiczami, wymieniłyśmy się różnymi doświadczeniami i w efekcie w naszych głowach wykiełkował pomysł, który wreszcie nabrał całkiem realnych kształtów
So......
Trzy fajne kobiety, w składzie: ja, Ada oraz trzecia, lecz spoza forumowej społeczności, szukają mężczyzny, który byłby zainteresowany ekscytującą przygodą w czworokącie.
Dlaczego tak? Standardowy układ 2K+1M jest ok, ale wzbudza w nas jednak zdecydowanie mniej emocji niż wersja 3K, a gang bang to też nie to, czego byśmy teraz chciały. Może kiedyś
Mamy różne temperamenty, różne fantazje, a każda z nas lubi i specjalizuje się w czymś innym. O szczegółach to potem, ale nudy na pewno nie będzie
To będzie nasze pierwsze i ostatnie tego typu spotkanie. Kieruje nami po prostu przeogromna chęć zaspokojenia ciekawości i przeżycia fajnej przygody
Z oczywistych względów, nie szukamy w swoim najbliższym otoczeniu, stąd decyzja o zamieszczeniu tego wpisu.
Jeśli powyższe podziałało na wyobraźnię i któryś z Panów jest przekonany, że sprosta takiemu zadaniu i oczekiwaniom trzech totalnie różnych kobiet - miło będzie Cię poznać zboczuchu!
Termin: do dogadania, ale bardziej weekend, niż środek tygodnia (wszak PKB się samo nie pomnoży, wszystkie normalnie pracujemy). I byle nie za pół roku szukamy na teraz.
Miejsce: również do dogadania, ale w żadnym z naszych miast, w Twoim również nie. W grę wchodzi tylko i wyłącznie neutralny grunt. Mamy auta, dojedziemy. Byle nie na koniec świata Chociaż...?
Wymagania:
- bez jakiegoś flow ta kareta nie pojedzie, zatem to jest wymaganie nr 1
- o ile nie przywiązujemy dużej wagi do wzrostu, to do tego czy o siebie (w szerokim rozumieniu) dbasz, już zdecydowanie tak!
- aktualne badania - sorry, takie czasy. Swoje też przedstawimy, bez obaw
- kultura osobista - ważna rzecz, ale jednak rzadka
- poszanowanie wspólnie ustalonych zasad
- obrączka na palcu
- wiek, od 25 w górę aż do... to jest jeszcze przedmiotem naszych wewnętrznych negocjacji ale na razie zatrzymałyśmy się na 45
Dochodzi do tego również kwestia zażycia środków wspomagających Nas jest przecież trzy... Ale musisz je sobie zorganizować sam, nie chcemy być posądzone o zaaplikowanie Ci czegoś podejrzanego. To pozostaje wyłącznie po Twojej stronie
Jesteśmy dorosłe, zarabiamy na siebie - sponsorów nie potrzebujemy.
Dopuszczamy również inną możliwość... By w miejsce mężczyzny dołączyła do nas czwarta kobieta (standard 4K ), bo to też może być ciekawe doświadczenie Tylko sorry, ryczącym czterdziestkom (i powyżej) raczej z góry dziękujemy Jakoś tak... nie gustujemy
Jeśli ten wpis Cię zaciekawił, myślisz, że spełniasz nasze oczekiwania i masz zdrowe serducho - napisz pod postem, a któraś z nas się odezwie. Privy na razie wyłączone. Kawa na ławę, znudziło nas trochę dostawanie wiadomości, w których motywem przewodnim są zdjęcia penisów. Z całym szacunkiem, ale kurcze bez jaj - dosłownie i w przenośni
Postaramy się też odpowiedzieć tu na pytania, jeśli takowe się pojawią
Pozdrawiamy!
WhitePinkRed, Ada_L_87 i Ola
Siemacie drogie Panie Niebanalna, nietuzinkowa propozycja… Naprawdę elegancko i konkretnie, ja to kupuje! Adrian ze śląska, mam 33 lata i jestem Żonaty. Dużo ćwiczę i dobrze sie prowadzę. Resztę dopowiem z przyjemnościa ale bardziej stosownym miejscu. Już jestem na samą myśl konkretnie podkręcony, liczę na wasz odzew Dobrej nocy
Nieprawda, nie zakfalifikowałaś mnie, nie zdążyłem zebrac wystarczajacej ilości punktów i to jest ok.@opal nie chichraj się, Pan się spóźnił na imprezę poprostu..
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |