• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Częstotliwość spotkań

Status
Zamknięty.

Gangrel

Seks Praktykant
Nie, ale tak bylo jeszcze kilka m-cy temu. I wiem, ze potrafilbym tak dalej. Czekanie nie jest latwe, ale kiedy sie ma na Kogo... mozna, naprawde mozna.

marienn

Cichy Podglądacz
A ja cierpię, bo ostatnio przez 2 tygodnie byłam z moim misiem non-stop na wakacjach i teraz jak przyjechaliśmy do domu, a raczej ja do swojego a on do swojego to cierpię męczarnie, jak go nie widzę. Budzę się w środku nocy i szukam mojego misia-Krzysia obok, a tu go nie ma...tylko lampka nocna stoi smętnie na głośniku...On pracuje, ja od października na studia. Teraz staramy się widywać codziennie, ale nie zawsze się da...najchętniej to przykułabym go do siebie i nigdzie nie puściła. Nigdy nie będę miała go dosyć. I on chyba też. mam nadzieję:)

gonia

Erotoman
marienn napisał:
A ja cierpię, bo ostatnio przez 2 tygodnie byłam z moim misiem non-stop na wakacjach i teraz jak przyjechaliśmy do domu, a raczej ja do swojego a on do swojego to cierpię męczarnie, jak go nie widzę. Budzę się w środku nocy i szukam mojego misia-Krzysia obok, a tu go nie ma...tylko lampka nocna stoi smętnie na głośniku...On pracuje, ja od października na studia. Teraz staramy się widywać codziennie, ale nie zawsze się da...najchętniej to przykułabym go do siebie i nigdzie nie puściła. Nigdy nie będę miała go dosyć. I on chyba też. mam nadzieję:)
nadzieja matka głupich ;)

marienn

Cichy Podglądacz
gonia napisał:
nadzieja matka głupich
ale każda matka kocha swoje dzieci. :)
A poza tym, kiedy ja z moim Krzysiem jeszcze nawet formalnie nie byliśmy ze sobą, to on już mi pokazywał dom, w jakim będziemy sobie kiedyś mieszkać:) więc on chyba cierpi na to samo, na co ja :D

Kolorowy

Podrywacz
Ja mam dziewczynę od 3 miesięcy i widzimy się dzień w dzień przez ten czas... no były może dwa dni kiedy ona wyjechała i niemogliśmy się spotkać... tak to dzień w dzień... to się nazywa uzależnienie... ale ja inaczej nie mogę. Ciekawe co to będzie jak sięs kończą wakacje i będą studia... teraz korzystamy póki mozemy... srednio widzimy sie po 10 - 12 godzin... z tych 3 miesięcy spędziliśmy razem ok. 20 nocy... tak intensywnego zwiazku to nie miałem nigdy...

Status
Zamknięty.