• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czego mężczyźni oczekują od kobiet w obecnych czasach.

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Z badań nad czytelnictwem w Polsce, przeprowadzonych przez Bibliotekę Narodową wynika, że 60% mężczyzn od czasu ukończenia szkoły nie przeczytało ANI JEDNEJ KSIĄŻKI.
Bo jedyny skutek zmuszania dzieci do czytania długich, nudnych i dawno nieaktualnych lektur, to zniechęcenie do czytelnictwa.

Mężczyzna

drilll

Seks Praktykant
Mężczyźni oczekują wszystkiego. Mamy być wyuzdanymi kochankami, przykładnymi i kulturalnymi, najlepiej jakbyśmy szamę jeszcze podawały. Thermomix połączony z masturbatorem xd
Coś w tym jest. A na dalekim wschodzie ma nawet swoją nazwę - gejsza.
Pytanie "co kobiety oczekują od mężczyzn w dzisiejszych czasach" już było?

Mężczyzna

LucidChaos

Cichy Podglądacz
tak się zastanowiłam to chyba byście chcieli żeby się sytuacja odwróciła i żeby to kobiety Was zabierały na randki, woziły swoimi samochodami, płaciły za Was, otwierały i zamykały drzwi, kupowały Wam prezenty, prawiły komplementy i jeszcze żeby miały swoje mieszkanie, abyście mogli się do nich wprowadzić.
I jeszcze kasy muszą mieć dużo. Mam swoje potrzeby. Szanujmy się

Mężczyzna

sigma1

Nowicjusz
I jeszcze kasy muszą mieć dużo. Mam swoje potrzeby. Szanujmy się
A warunki spełniasz tj. te minimum 180cm, 18 cm, prawo jazdy, sześciopak, otwarty a jednocześnie zagadkowy itd.?:unsure:
Nowy jesteś - zapoznaj się z ich warunkami to trochę powietrza ci zejdzie z klaty;)
Na privie dam ci szczegółowy wykaz, niezbędny żeby tu przetrwać
Inaczej zrobisz wypad z SF

Mężczyzna

LucidChaos

Cichy Podglądacz
A warunki spełniasz tj. te minimum 180cm, 18 cm, prawo jazdy, sześciopak, otwarty a jednocześnie zagadkowy itd.?:unsure:
Nowy jesteś - zapoznaj się z ich warunkami to trochę powietrza ci zejdzie z klaty;)
Na privie dam ci szczegółowy wykaz, niezbędny żeby tu przetrwać
Inaczej zrobisz wypad z SF
To oczywiste, że żeby mieć swoją sugar mommy to trzeba mieć coś do zaoferowania 😄

Mężczyzna

Ja_75

Seks Praktykant
Czytam te wątki zakładane przez facetów i się zastanawiam czego Wy tak naprawdę od nas chcecie. Bo, że kochacie narzekać na kobiety to jest tutaj widocznie na każdym kroku.
Ciągle widzę tylko: kobiety same nie wiedzą czego chcą, a faceci obchodzą się smakiem, że kryzys kobiecości, że oszustki i lecą tylko na kasę, że je trzeba na randki zapraszać, że hipergamia, że lecą tylko na gigachadów, a zwykły, biedny kowalski musi walić konia albo na dziwki chodzić. I tak się zastanowiłam to chyba byście chcieli żeby się sytuacja odwróciła i żeby to kobiety Was zabierały na randki, woziły swoimi samochodami, płaciły za Was, otwierały i zamykały drzwi, kupowały Wam prezenty, prawiły komplementy i jeszcze żeby miały swoje mieszkanie, abyście mogli się do nich wprowadzić.

To w sumie z tego rachunku mi wychodzi, że najlepiej by było gdyby faceci się przestali umawiać z kobietami i zaczęli ze sobą nawzajem, bo i tak najbardziej lubicie kutasa wsadzać w dupę.
No widzisz, a ja przeczytałem ten opis i w pewnym momencie pomyślałem: zaraz, zaraz… gdzie dokładnie mam złożyć reklamację? 😂

Kobieta zabiera na randkę, wozi swoim samochodem, czasem za coś zapłaci, powie facetowi komplement, ma własne mieszkanie i nie oczekuje, że ktoś będzie ją utrzymywał? To akurat brzmi całkiem nieźle.

Chyba jednak problem polega na tym, że wrzucasz wszystkich facetów do jednego worka. Jestem pewien, że znajdziesz tu takich, którzy chcieliby odwrócić tradycyjny układ ról, ale równie dobrze znajdziesz takich jak ja, którzy nie chcą ani kobiety na utrzymaniu, ani też zostać utrzymankiem.

Najbardziej odpowiada mi chyba układ, w którym dwoje dorosłych ludzi spotyka się dlatego, że oboje tego chcą, a nie dlatego, że jedno ma odgrywać zdobywcę, sponsora i kierowcę, a drugie nagrodę za poprawne wykonanie tych czynności.

A co do ostatniego zdania… widzę, że jednak bardzo zależy Ci, żebyśmy jakoś zagospodarowali tego kutasa 😉

Kobieta

Patrycja36

Cichy Podglądacz
Z ankiety seksuologa Zbigniewa Lew-Starowicza, przeprowadzonej wśród 130 kobiet, jedynie 17 uznało, że ich partner jest idealny w łóżku. Większość oceniła swojego partnera w skali 1-5 na 3+.

Te 17 jest szczęśliwych, bo nie miało porównania. Te co miały porównanie są raczej zawiedzone.

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
To zależy jak ktoś podchodzi do "związku" czy szuka/chce kogoś tylko i wyłącznie pod względem seksu, czy też bierze pod uwagę takie aspekty jak wspólne tak zwane "życie". Też mam wrażenie, że problemem jest komunikacja, nikt nie urodził się maestrem seksu, czy maniaczką seksualną. Zrozumienie partnera, partnerki, rozmowa, upodobania, perwersje, przede wszystkim rozmowa, mówienie. Jeśli w codziennym życiu, są problemy z komunikacją, zrozumieniem, to tym bardziej w łóżku. A potem się biorą dziwne statystyki, bo mój facet to, bo moja żona/partnerka tamto.