• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czego kobiety oczekują od mężczyzn na sexforum.pl?

Mężczyzna

Daro Dario

Biegły Uwodziciel
Zcalym szacunkiem pojawia sie syf w momecie kiedy jest temat konkretny na forum a cala masa pajacow komentuje,iddzie na czat i tam jakies jebniete komentarze wstawiajcie

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Z moich obserwacji wynika, że wiele kobiet tutaj ma niesatysfakcjonujące życie erotyczne i chcą trochę odbudować swoją kobiecość. W jaki sposób? Czasem chcą po prostu się wyżalić, pogadać, poflirtować, chcą się czuć znów kobieco. Wysyłają swoje zdjęcia żeby je komplementować. Nie dziwie się w sumie, skoro w domu tego nie mają, a jak wiemy kobiety lubią komplementy.

Mężczyzna

Hakala

Cichy Podglądacz
Zcalym szacunkiem pojawia sie syf w momecie kiedy jest temat konkretny na forum a cala masa pajacow komentuje,iddzie na czat i tam jakies jebniete komentarze wstawiajcie
"Ilu madrali by sie wypowiedzialo gdyby na fiucie mieli blone cnoty do sprawdzenia od trzepania czy reszty cwaniaki"

To np. jest naprawdę pozytywny, i rzeczowy komentarz ;)

Mężczyzna

Ja_75

Seks Praktykant
Żeby żonaci lub pozostający w związkach mężczyźni nie proponowali mi gorących romansów i innych rzeczy. To jest obrzydliwe i dlatego kobiety mają coraz gorsze zdanie na temat mężczyzn i nie chcą wchodzić w związki i angażować się. Bo coraz trudniej jest komuś zaufać. Ja, gdy czytam tutaj posty i widzę co do mnie piszą Panowie, to się zastanawiam czy Wam by to nie przeszkadzało, gdyby Wasze kobiety pisały do tylu facetów jakieś erotyczne wiadomości i wysyłały swoje zdjęcia?
Nie wszyscy są w związkach przecież?

Mężczyzna

Nikt Ważny

Biegły Uwodziciel
Najgorsze, jest to.Że jak się pozna, fajną dziewczynę na FB.I ona na dzień dobry, pisze, że popisze,o wszystkim ... oprócz seksu