• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czarnoskóry

Kar00l

Cichy Podglądacz
Zwracam się głównie do Pań naszych kochanych ale może i Panowie mieli styczność
A więc moja narzeczona fantazjuje czasem o czarnoskórym kochanku czy wy też tak miałyście ? A może spełniły się te fantazje czekam na odpowiedzi
Ps. Mi to nie przeszkadza gdyby ta fantazja stała się faktem 🙂

onaion37

Seks Praktykant
Miałam taką fantazję i ja spełniłam i uwaga to że czarnoskórzy mają wszyscy duże to mit a poza tym mi tak się wydaje że mają taki specyficzny zapach skóry odniosłam bynajmniej takie wrażenie

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie spotkałem się z sytuacją, aby kobieta fantazjowała o randomowym białym, a z czarnoskórymi dziewczyny spełniają swoje fantazje.
Biali są po prostu gorsi i tylko tępaki próbują temu zaprzeczyć.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ale to o randomowym czarnym kobiety fantazjują w Europie i w Ameryce Północnej, a nie o randomowym białym. Biali są po prostu mniej cenieni przez białe kobiety. Świadczą o tym badania naukowe.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Kiedyś mojej eksmałżonce wyrwało się, że jej siostrze "też podobają się czarni". Niby żarcik, te sprawy.
Rok później spruła się z właśnie takim kolesiem :) Cymbał specjalnie dla niej przyjechał z Niemiec, myślał, że wyrwał księżniczkę i srogo się zawiódł.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry