• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ćwiczenia na przedwczesny wytrysk

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
Mam 21 lat i na razie nie mam dziewczyny ale praktycznie od zawsze mam problem z przedwczesnym wytryskiem i obawiam sie o przyszłość tak więc zastanawiam się czy nie ćwiczyć przedwczesnego wytrysku przez masturbację. Podobno przy masturbacji nabiera sie nawyków do szybkiego zaspokojenia sie i orgazmu. A więc moje pytanie brzmi i prosze na nie odpowiedziec: Czy lepiej całkowicie odpuscic masturbacje aby powalczyć z tym przedwczesnym wytryskiem.
No własnie nurtuje mnie czy ćwiczyc czy nie.

Mężczyzna

camilluss90

Cichy Podglądacz
Mam 21 lat i na razie nie mam dziewczyny ale praktycznie od zawsze mam problem z przedwczesnym wytryskiem i obawiam sie o przyszłość tak więc zastanawiam się czy nie ćwiczyć przedwczesnego wytrysku przez masturbację. Podobno przy masturbacji nabiera sie nawyków do szybkiego zaspokojenia sie i orgazmu. A więc moje pytanie brzmi i prosze na nie odpowiedziec: Czy lepiej całkowicie odpuscic masturbacje aby powalczyć z tym przedwczesnym wytryskiem.
Jak walisz konia to go nawilzaj dobrze bo jak wtedy bodźce się przyzwyczajają a tak na sucho to chuj daje później wsadzisz w wilgotną cipkę i strzał po kilku ruchach

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Ja powiem tak, z własnego doświadczenia. Mam 31 lat a przez 16 lat masturbowałem się sam, ręką na sucho i po prostu bym powiedział, że to przychodzi z wiekiem, że przedwczesny wytrysk zanika u faceta. U mnie być może, że po prostu się wystrzelałem i się w jakiś sposób zużyłem, bo w Twoim wieku też miałem taki problem, że kilka ruchów i po zawodach.

Też nigdy nie miałem dziewczyny, więc byłem wskazany na własną rękę, aby się zaspokoić. W końcu się odważyłem się pójść do Pani, bo wiadomo, że facet ma swoje potrzeby takie czy inne, nie ważne. Ważne jest, że zrobiłem to mając dopiero 31 lat czyli nie dawno. Już dojrzałem emocjonalnie, zestarzałem się i zauważyłem po sobie, że coraz ciężej mi o przedwczesny wytrysk, czyżby z czasem to przychodzi, że od nadmiaru masturbacji i wystrzelania się te narządy od tego się przyzwyczajają i się zużywają w jakiś sposób, nie wiem, ale u mnie tak to zadziałało, że przez 16 lat masturbacji ręką na sucho nie mam z tym problemów.

Fakt faktem, że mogłem się też trochę przyzwyczaić jak tam może być (przed moim pierwszym razem w rzeczywistości), bo stosunkowo nie dawno kupiłem sobie masturbator, sztuczną cipkę, więc to też mogło mieć wpływ, że się przyzwyczaiłem, że może być tam mojemu ciasno i en wczesny wytrysk częściowo u siebie zwalczyłem.

A czemu tak twierdzę? Otóż już 4 razy byłem u swojej Pani i pierwszy raz mój wylądował w niej w gumce bez żadnych żeli i innych takich mając 31 lat, trochę ciasno mi było i przedwczesnego wytrysku nie miałem po kilku posuwach, musiałem ręką zakończyć przy niej, zresztą jak zawsze.

Wiesz, fakt faktem jest coś w tym, że to jednak z kimś robisz a nie sam, więc też trochę stres jest i krępacja w jakimś stopniu, przynajmniej jak tak mam, ale chociaż przedwczesnego wytrysku nie mam i nie muszę z niej wyskakiwać jak czuję, że już dochodzę. Też moje nastawienie, może mieć na to wpływ, że to nie są przelewki i nie żarty, że konsekwencje mogą być opłakane a o wypadek nie trudno no i że w końcu mam kontakt z prawdziwą kobietą i aby jej nie uszkodzić, problemów jej nie przyswożyć, to też może mieć częściowy wpływ na zwalczenie z przedwczesnym wytryskiem. W każdym bądź razie w niej będąc nawet mnie nie mrowi, tak jak mówię zawsze ręką muszę kończyć, przy niej.

Co mogę powiedzieć... a masturbuj się tyle ile się da, nie ważne czy na mokro czy na sucho, aby się przyzwyczaić, swoje narządy i daj się wystrzelać aby przedwczesnego wytrysku nie mieć.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

azawad

Cichy Podglądacz
Jesteś jeszcze człowiekiem w młodym wieku, u którego wszystkie zachowania seksualne dopiero się kosztują.... . W tym momencie trudno mówić o problemie gdyż jeżeli nie współżyłeś nie możesz ocenić jak taki stosunek będzie wyglądał. Gdy będziesz gotów na rozpoczęcie życia seksualnego z partnerką z którą będziecie rozumieć wzajemnie swoje potrzeby a seks będzie przyjemnością wtedy dopiero będziesz mógł dokładnie ocenić czy potrzebujesz odpowiedniego przygotowania. Ćwiczenia takie daja dobre efekty, na przykład masturbacja przed stosunkiem możę sprawić,ze stosunek nie będzie tak krótko trwał, są jednak jeszcze inne sposoby Tak jak prezerwatywy, cała seria Orgasm control ( chusteczki czy spray....).

Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
Kiedyś trafiłem w necie na zestaw ćwiczeń tantrycznych, które bardzo mi pomogły. Nie trzeba było żadnych tabletek ziół itp. Wystarczyło troche czasu na cwiczenia. Niestety ta strona już nie istnieje ale dla chcącego...
Nazywało się to kontrola wytrysku

Mężczyzna

Kris426

Nowicjusz
Seks to też przeżycie zupełnie inne niż masturbacja, więc może jakieś tam porady żeby walić albo nie walić na nic się zdadzą, ale też myślę że możesz spróbować masturbatora - uczucia czysto fizyczne podobne do cipki i też może oswoj się z nagością bez podtekstów seksualnych - prysznic na basenie, sauna, plaża nudystów

Mężczyzna

bekac

Cichy Podglądacz
Nie chcę Cię tutaj zniechęcać ale sam ćwiczyłem i u mnie takie ćwiczenia mało co dały tak wiec zarzuciłem.... Po prostu jak podnieciłem się to kończyłem szybciej ( najgorzej było po pewnym okresie abstynencji jak długo nie uprawiałem seksu z partnerką, byłem wtedy wyposzczony jak mało kto). Bardziej pomogły mi wspomniane tutaj chusteczki orgasm control.

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
No dobra ale czy jak zacznę stosować takie środki to czy przypadkiem sie od nich nie uzależnie i nie będzie tak że bez nic nie będę w stanie?