Testowałam z moim mężem ten środek i efekty były dość zadowalające, teraz sprawdzamy bardziej naturalne sposoby na podniesienie potencji. Starałam się zgłębić wiedzę na temat jak naturalnie podnieść libido i wpłynąć na potencję i większość odpowiedzi to zdrowa dieta. Pytanie do Ciebie i pewnie sam sobie możesz odpowiedzieć, czy zdrowo jesz? Jaka waga? jaka dieta? Papierosy? Alkohol?
Dobra przynudzam bo wszystko jest dla ludzi i można czasem zjeść coś dobrego i wypić jakieś piwo.
Wracając do tematu, tak te tabletki działają. Nie polecam kupować ich przez allegro bo drożej niż przez przykładowo ceneo
Nie polecam kupować ŻADNYCH tabletek bo to wszystko chłam, stek bzdur i marketing. Jeśli jest problem z erekcją, nawet w wieku 80 lat to (a facet ma ochotę...)... Faktycznie wtedy pozostaje raczej już tylko wspomaganie się "teściem". Czyli zastępcza terapia hormonalna testosteronem, na receptę i od lekarza. WSZYSTKIE "suplementy" NIE DZIAŁAJĄ!!!!
Oczywiście, można wpływać dietą na hormony, ale dieta która jest dziś określana jako "zdrowa"... Życia kuśce niestety nie przywróci... :/
Chcesz mieć sztywny pal? Jedz jak nasi przodkowie (nie, nie... Nie byli to wegetarianie itd. Byli to w 90% mięsożercy...).
Chcesz być mężczyzną, jedz jak mężczyzna