• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold

Mężczyzna

Zamasu

Nowicjusz
Raz próbowałem się postawić to naplul mi w twarz uderzył z liścia a żona poprawiła. Musiałem wtedy spać w samochodzie. A oni się zabawiali całą noc. Mam ich foty jak coś.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Zamasu

Nowicjusz
A jak jestem posłuszny to normalnie się do mnie odnosi. Po prostu żona jest mu oddana i widać że się kochają.

Mężczyzna

Zamasu

Nowicjusz
Ogólnie dobrze nam się żyje ona pracuje u niego w biurze poza tym wiem że zawsze dorzuca jej bonus do wypłaty kupuje ciuchy i ogólnie dba o nią. Dwa miesiące po ślubie zabrał ją na tydzień w góryj a w nagrodę dostałem kilka filmików i zdjęć z ich zabaw.

Mężczyzna

Zamasu

Nowicjusz
Nie chcecie nie wierzcie ale mam ich foty i filmy bo zazwyczaj ja je wykonuje. Ja też się nie prosiłem żeby żona mnie zdradziła ale teraz to zaakceptowałem i nie wyobrażam sobie nie wylizać żony po innym. To bardzo podniecające i zbliża nas do siebie.

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Mnie żona postawiła w sytuacji bez wyjścia zaledwie miesiąc po ślubie przyjechał jej szef typ 52 lata a ona wtedy 25 lat uklekneła przed nim w salonie i zaczęła mu obciagać.Później ją jebał na naszym łóżku zalał jej cipkę a mi kazał wylizać żonę. On do niej zaczął mówić że jest jego kurwą. Okazało się że pieprzyli się przed ślubem regularnie zanim mnie jeszcze poznała jak się zareczylismy też z nim sypiała. Na chwilę obecną przychodzi prawie codziennie i kochają się się przy mnie.
On ma mój kluczyk do klatki na penisa i przez niego nie uprawiałem seksu z żoną ponad 2 lata. Żona się go słucha jak ojca liże mu dbyt na zawołanie.
Powinieneś z tym iść do Potyczek Jerry’ego Springera.

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Jestem w stanie uwierzyć w taką sytuację, aczkolwiek dla mnie to już zbyt ekstremalna formuła. Nie czułbym się z tym dobrze ani bezpiecznie i nie znajdowałbym w tym podniecenia. Jeśli jednak @Zamasu znajduje w tym przyjemność, to życzę mu powodzenia.