• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Ok, choć to smutne mimo wszystko. Chyba nie może znaleźć nikogo kto dostarczał mu tyle emocji.
"Biedak" nadal coś do Ciebie czuje. Nie może mieć z Tobą seksu, ale nadal chce z Tobą być.
Dla Ciebie może i smutne ale jego coś widocznie w tym musi kręcić. Bo tak czytam wątek i są faceci których po prostu to podnieca. Chyba by sobie krzywdy sam nie robił?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Dla Ciebie może i smutne ale jego coś widocznie w tym musi kręcić.
Pachnie mi tęsknota za Toba i desperackim pragnieniem odzyskania choćby cząstki Ciebie. To smutne, bo czasem trzeba zostawić przeszłosć w tyle i pozamykać stare sprawy.
Bo tak czytam wątek i są faceci których po prostu to podnieca. Chyba by sobie krzywdy sam nie robił?
Nie znam go, to nie wiem. Ludzie potrafią sobie robić krzywdę. Niektórzy nawet samobójstwo popełniają.
A może jest masochistą?

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Pachnie mi tęsknota za Toba i desperackim pragnieniem odzyskania choćby cząstki Ciebie. To smutne, bo czasem trzeba zostawić przeszłosć w tyle i pozamykać stare sprawy.

Nie znam go, to nie wiem. Ludzie potrafią sobie robić krzywdę. Niektórzy nawet samobójstwo popełniają.
A może jest masochistą?
Dlatego ciekawi mnie opinia facetów którzy w takich relacjach są, znam pary w podobnych związkach ale to za mało aby mieć pełnię obrazu. Jeżeli jemu ten układ sprawi przyjemność to mi tym bardziej bo będę robiła to co lubię i nie będę nikogo krzywdziła.
Raczej masochistą nie jest , jednak nie siedzę w jego głowie , nie wiem co myśli stąd moje rozmyślania.

WhiteBoyhite30

Cichy Podglądacz
Dlatego ciekawi mnie opinia facetów którzy w takich relacjach są, znam pary w podobnych związkach ale to za mało aby mieć pełnię obrazu. Jeżeli jemu ten układ sprawi przyjemność to mi tym bardziej bo będę robiła to co lubię i nie będę nikogo krzywdziła.
Raczej masochistą nie jest , jednak nie siedzę w jego głowie , nie wiem co myśli stąd moje rozmyślania.
Raczej, ale moze byc. Zalezy jak to wszystko ma poukladane w glowie i co go nakreca. Z 1 strony moze byc to troche masochistyczne mentalnie bo ten kochanek moze byc: lepszy, silniejszy, lepiej zbudowany, lepszy w lozku. Zazdrosc przeplatajaca sie z ponizeniem, ze kobieta na ktorej nam zalezy wybiera do lozka innego i czerpie z tego niesamowita frajde.
Moze byc tez tak, ze zwyczajnie go ten widok zdrady podnieca,lub sama wiedza o niej bez tej otoczki masochistycznej.
Musisz go spytac co go w tej sytuacji nakreca wtedy bedziemy miec pewnosc.

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Raczej, ale moze byc. Zalezy jak to wszystko ma poukladane w glowie i co go nakreca. Z 1 strony moze byc to troche masochistyczne mentalnie bo ten kochanek moze byc: lepszy, silniejszy, lepiej zbudowany, lepszy w lozku. Zazdrosc przeplatajaca sie z ponizeniem, ze kobieta na ktorej nam zalezy wybiera do lozka innego i czerpie z tego niesamowita frajde.
Moze byc tez tak, ze zwyczajnie go ten widok zdrady podnieca,lub sama wiedza o niej bez tej otoczki masochistycznej.
Musisz go spytac co go w tej sytuacji nakreca wtedy bedziemy miec pewnosc.
Kiedyś przyłapał mnie na zdradzie z czarnoskórym, dwa razy:rolleyes:. Był w stanie mi wybaczyć, to ja wtedy zakończyłam związek.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Dla Ciebie może i smutne ale jego coś widocznie w tym musi kręcić. Bo tak czytam wątek i są faceci których po prostu to podnieca. Chyba by sobie krzywdy sam nie robił?
Motywy dla których pary znalazły się w relacji cuckold są przeróżne i trudno tu o wspólny mianownik. U nas to wyewoluowało jako kolejna forma naszego seksu, kolejne doznania. Ale są układy w których jest to forma dominacji, niekiedy połączone z dominacją psychiczną, jakimiś formami poniżania męża "rogacza".

Wszystko ok, jeśli taka relacja wszystkim sprawia przyjemność i znajdują w tym to co ich w seksie kręci.

Gorzej jeśli np. facet w jakimś stopniu godzi się na taki układ nieco pod swego rodzaju przymusem, tj. kocha swoją partnerkę i wie, że aby nadal z nią być musi zaakceptować jej "skoki w bok". Tu miałbym wątpliwość, czy to jest zdrowy układ na dłuższą metę.

Nie twierdzę, że u Was jest taka sytuacja, sama musisz to przeanalizować.

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Motywy dla których pary znalazły się w relacji cuckold są przeróżne i trudno tu o wspólny mianownik. U nas to wyewoluowało jako kolejna forma naszego seksu, kolejne doznania. Ale są układy w których jest to forma dominacji, niekiedy połączone z dominacją psychiczną, jakimiś formami poniżania męża "rogacza".

Wszystko ok, jeśli taka relacja wszystkim sprawia przyjemność i znajdują w tym to co ich w seksie kręci.

Gorzej jeśli np. facet w jakimś stopniu godzi się na taki układ nieco pod swego rodzaju przymusem, tj. kocha swoją partnerkę i wie, że aby nadal z nią być musi zaakceptować jej "skoki w bok". Tu miałbym wątpliwość, czy to jest zdrowy układ na dłuższą metę.

Nie twierdzę, że u Was jest taka sytuacja, sama musisz to przeanalizować.
Właśnie takiej relacji chciałabym uniknąć tzn. takiej w której jedna strona czuje się niekomfortowo. Akurat w tej sytuacji jestem stroną która ustala warunki więc też mam na sobie odpowiedzialność za kierunek w jakim to będzie zmierzało.
Może dobrym punktem startowym będą jakieś zasady obowiązujące, tak aby nie było zaskoczenia?

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Tzn liczysz na korzysci finansowe z tego związku? On będzie Cię utrzymywał lub płacił za oglądanie takich twoich zabaw z czarnymi?
Żeby było jasne ja nie monetyzuję seksu z czarnoskórymi mężczyznami, jestem w stanie się sama utrzymać. A jeżeli będzie chciał mi zrobić prezent to przekaże pieniądze na dowolną fundację pomagającą imigrantom z Afryki.