A napiszesz dokładnie jakie?Też mam takie fantazje
A napiszesz dokładnie jakie?Też mam takie fantazje
I jak przekonywanie do cuckold? Moja się zapiera że nigdy i to ja nie podnieca - ale na seks równoległy z drugą parą może by się zgodziła.Chętnie porozmawiam na ten temat
Chciałabyś się oddać innemu na oczach męża, czy chciałabyś pooglądać jak on bzyka inną?Też mam takie fantazje
Oddał bym Tobie moją żone gdyby tego chciałaMoże chcesz zobaczyć jak liżę cipke twojej żony![]()
W cipce jest luz, mniejszy ścisk ale większe podniecenie po kimś, szczególnie jak opowie jak jej byłoJaka jest różnica w cipce po tym jak żona wraca po sexie z kimś innym ? Czy jest tu ktoś kto może coś powiedzieć w tym temacie ?
Masz w tym doświadczenieW cipce jest luz, mniejszy ścisk ale większe podniecenie po kimś, szczególnie jak opowie jak jej byłoBardzo podniecające są też rozmowy z bullem o tym jak posuwał twoją żonę, np. twoja to ma ciasną cipkę, albo czy daje tobie w kakao bo mi było super
albo poprostu patrzeć jak gość dobiera się do niej i jak ona się podnieca twoją obecnością i przyzwoleniem też
Nie ma nic piękniejszego jak oddaje się przy Tobie ,Masz w tym doświadczenie
Tylko problem w tym że oddaje się w tajemnicy.Nie ma nic piękniejszego jak oddaje się przy Tobie ,
Jest jeszcze opcja, że chciałby oddać żonę innemu.Chciałabyś się oddać innemu na oczach męża, czy chciałabyś pooglądać jak on bzyka inną?
Najlepiej oddać całkowicie niech idzie do niego i byłby spokójJest jeszcze opcja, że chciałby oddać żonę innemu.
No bądźże bardziej nowoczesny!
Tak, uwielbiam cuckoldMasz w tym doświadczenie
Co najbardziej cie w tym pociąga?Tak, uwielbiam cuckold![]()
Może swoboda seksualnaMnie np interesuje co pociąga w tym kobiety.
Zależy jeszcze które kobiety, czy te które obserwują, czy te które biorą czynny udział w zabawie .Może swoboda seksualna?
W tym klimacie żon-obserwatorek jest chyba śladowa ilośćZależy jeszcze które kobiety, czy te które obserwują, czy te które biorą czynny udział w zabawie .
No niby tak, to ma sens, ale dlaczego w takim razie kobiety o tym nie fantazjują? Czyżby nie kręciła je taka swoboda?Może swoboda seksualna?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Para szuka Pana (pary). Cuckold. | Ogłoszenia | 2 | |
A | Parę do cuckold lub 2m1k - Katowice | Ogłoszenia | 0 | |
P | Szukam pary cuckold POMORSKIE lub Zachodniopomorskie | Ogłoszenia | 3 | |
P | Ultimate cuckold | Fetysze i perwersje | 0 | |
P | Szukam pary cuckold Pomorze | Ogłoszenia | 0 |