Chętnie porozmawiam na ten tematJa mam 37 lat, lubię cuckold ale w formie fantazji, ponieważ moja żona się nie zgadza na takie krzywe akcje.
Możemy pisać tutaj lub w prywatnych wiadomościach. Jak chcecie.
Chętnie porozmawiam na ten tematJa mam 37 lat, lubię cuckold ale w formie fantazji, ponieważ moja żona się nie zgadza na takie krzywe akcje.
Możemy pisać tutaj lub w prywatnych wiadomościach. Jak chcecie.
Jak dla mnie to nie. Dla mnie cuckold to typowo transparentna sytuacja gdzie każdy o wszystkim wie albo wręcz ogląda. A to co Ty piszesz to zwykle dawanie dupy na boku w sekrecieMam podejrzenia że żona uprawia sex z innym czy to można zaliczyć do cuckold ?
po czym to wnioskujesz?Mam podejrzenia że żona uprawia sex z innym czy to można zaliczyć do cuckold ?
Nie to. ZdradaMam podejrzenia że żona uprawia sex z innym czy to można zaliczyć do cuckold ?
Niby zdrada ale na początku była złość i zazdrość a teraz jest w tym jakieś podniecenieNie to. Zdrada
To twoje zboczenie toksyczne do trgo, dopoki nie jest to układ, rozmowa i przede wszystkim świadomość, to zwykła chujowa zdradaNiby zdrada ale na początku była złość i zazdrość a teraz jest w tym jakieś podniecenie
Ciężki temat bo ona nie chce się przyznać do niczego. A lepiej być świadomym wszystkiego niż żyć z domysłami.To twoje zboczenie toksyczne do trgo, dopoki nie jest to układ, rozmowa i przede wszystkim świadomość, to zwykła chujowa zdrada
To polecam się zastanowić nad tym, czy warto iść dalej, stało się raz, będą inneCiężki temat bo ona nie chce się przyznać do niczego. A lepiej być świadomym wszystkiego niż żyć z domysłami.
To trwa nadal tylko ona to niby w tajemnicy robiTo polecam się zastanowić nad tym, czy warto iść dalej, stało się raz, będą inne
To zwykła zdrada. Cuckold to zdrada kontaktMam podejrzenia że żona uprawia sex z innym czy to można zaliczyć do cuckold ?
Napisz priv.Szukam kogoś kto oceni moja żonke, pogadany itp
prvJaka jest różnica w cipce po tym jak żona wraca po sexie z kimś innym ? Czy jest tu ktoś kto może coś powiedzieć w tym temacie ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Para szuka Pana (pary). Cuckold. | Ogłoszenia | 0 | |
A | Parę do cuckold lub 2m1k - Katowice | Ogłoszenia | 0 | |
P | Szukam pary cuckold POMORSKIE lub Zachodniopomorskie | Ogłoszenia | 3 | |
P | Ultimate cuckold | Fetysze i perwersje | 0 | |
P | Szukam pary cuckold Pomorze | Ogłoszenia | 0 |