• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckold

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Mój kolega 43 lata i jego partnerka 24 lata zawarli związek tylko po to by realizować swoje fantazje związane z tematyką cuckold w tym spotkania płatne. Znacie podobne historie? Kolejna sprawa to dziwi mnie zainteresowanie tą tematyką gdyż jest naprawdę duże, przynajmniej tak wynika z tego co on mówi?

Mężczyzna

Duch71

Erotoman
Czemu się dziwisz? Ludzie zawsze szukają urozmaicenia. Zwłaszcza kiedy do długoletniego związku wkrada się monotonia.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
U nas temat cuckoldu od wielu lat znajduje się na szczycie popularności i trudno jednoznacznie powiedzieć dlaczego.
Byc może przyciąga wyrafinowanymi zasadami bdsm, być może wysublimowanymi zachowaniami z femdom lub z Wifesharing.
Samo zachowanie znane było już w 18 wieku. Poniżej ilustracja z arabskiego zbioru opowiadań Kalīla wa Dimna.

330px-%22The_Cuckold_Carpenter_Under_the_Bed_of_his_Wife_and_her_Lover%22%2C_Folio_from_a_Kalila_wa_Dimna_MET_sf1981-373-70b.jpg

Źródło: wiki.de

goadik

Seks Praktykant
Ja nie widzę nic złego w dzieleniu się partnerka, od cuckoldu blisko mamy do trojkata lub większych układów. Sam namawiam zone na taka odskocznie od zycia codziennego.

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
Pewnie tak, ale tylko dla ludzi których to kręci. Mnie ani nie bawi, ani podnieca widok penisów innych niż mój w pobliżu partnerki.
Albo w związku musi być niesamowicie nudno skoro jest potrzeba tego typu atrakcji.
Jednak to tylko moja opinia, oparta o osobiste upodobania i doświadczenia.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Syżkam,
jeśli napisze, ze w każdym związku prędzej czy później pojawia się erotyczna nuda, to i musisz zgodzić się, ze szukanie nowinek, tak aby ratować zwiazek, nagle staje się pierwszoplanowym problemem. Prawda?
Od tego już tylko krok do zainwestowania w "zabawki" co i tak po już miesiącu okaże się błędem, a następnie w szukanie możliwości zabawy we dwie pary.
Czyz nie tak?

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
Jeżeli napiszesz, jeżeli to jest prawdą... Może i prawdą, ale mocno subiektywną i to tylko w odniesieniu do części osób.Dla mnie to fanatyzm.

Kobieta

Rikke

Dominujący
Czemu od razu fanatyzm? Kazdy sobie panią/panem w swojej sypialni i nigdy nie da sie obiektywnie stwierdzic, ze moja jest lepsza od twojej. Bo niby jak to ustalic? Niby gdzie są granice intymnosci miedzy partnerami? Przeciez tylko i wyłącznie tam, gdzie oni sami je ustalą :)
Duzo zalezy od charakteru czlowieka, moze tez od wychowania i wpajanych od dziecinstwa zasad, moze od ludzi jakimi sie otacza i wielu innych czynnikow. Jednemu wystarczy całe zycie robic to samo i bedzie szczesliwy zyjac w swojej stagnacji. Za to ktos inny ma w sobie zyłke poszukiwacza i by byc szczesliwym, eksploruje coraz dalsze zakątki erotycznego swiata ;)

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
Nic mi do tego co kto robi w łóżku. Przez fanatyzm tutaj wspomniany rozumiem sam sposób prezentacji preferencji, ale nie same preferencje. Przypomina mi to Zuzannę (bodajże), która swego czasu tępiła tutaj męską masturbację niczym inkwizycja heretyków. W podobny sposób retnu propaguje cuckold (nie tylko w tym wątku) jako najwyższą formę erotycznego doświadczenia. Ja rozumiem, że dla niego tak pewnie jest, ale twierdzenie że takie doświadczenia mogą pomóc na bolączki każdego związku (patrz ostatni post retnu w tym wątku) jest bardzo szkodliwe. Śmiem twierdzić, że dla dużej części osób będzie dokładnie na odwrót.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
... Może i prawdą, ale mocno subiektywną i to tylko w odniesieniu do części osób.Dla mnie to fanatyzm.
Oczywiście, ze subiektywna, co jednak wcale nie znaczy, ze taka właśnie droga ratowania związku istnieje. A skoro tak...
Piszesz: Nic mi do tego co kto robi w łóżku - a powinno być, ponieważ jest to jedyny sposób poszerzenia własnej wiedzy o doświadczenia innych par, bo w końcu nikt z nas nie jest alfa i omega, prawda? Notabene w klubach swingersów, przy stolikach w barze jest to dominujący, po piłce nożnej, temat.
Czy preferuje cuckold?
Znam klimat od podszewki i doskonale wiem jakimi rządzi się zasadami, i wiem, ze są dostępne tylko dla nielicznych. Na SF nie ma takich.
Potraktuj cuckold jako ciekawostkę.
Jesli chcesz poszerzyć wiedze polecam Dekameron z 1470 roku nijkiego G. Boccaccia.

Bardziej przyswajalny dla ogółu jest wifesharing (jedno z wielu kol ratunkowych) - rysunek poniżej pochodzi właśnie z takiego opowiadania.

52cc7141cafdb780.jpg

Źródło szkice.feen.pl Licencja CC BY-NC-SA 3.0

I powiedz na ucho, ale, kuźwa nie na moje, co widzisz i co czujesz i co gra Ci w duszy. Powiedz to partnerce, dziewczynie, żonie.
Lub Rikke, bo i dlaczego nie? 🙂

.

Kobieta

Rikke

Dominujący
Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Polecam także. Trochę zdziwienie na twarzy bibliotekarki, jak wypożyczałam całość. 😁
W dobie popularności 50 twarzy Dekameron, tak jak zauważyła Rikke, stal się wyznacznikiem pozycji społecznej.
I słusznie, bo łatwiej oddzielić plewy od ziarna.

Decameron-noble_meal.jpg

za wiki de.
.