• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold i 3, pierwsze kroki, czy warto?

Mężczyzna

saraandalan11

Cichy Podglądacz
Stanęło to wszystko w miejscu. Z jednej strony wiem, że jest wyuzdana. Gdy studiowała za granicą miała 3 przelotnych partnerów różnych narodowości, gdzie dała nawet spuszczać się w ustach, a z drugiej strony teraz się boi i ma niepewność.

Kolejny przykład, kiedyś chciałem, nawet z jej inicjatywy to wyszło, żeby popisała z innymi Panami. Podczas nocnej zabawy pisała z nimi, niektórym wysłała zdjęcia. Później w tym samym czasie kochaliśmy się i rozmawialiśmy jak ją będą brali i jak będzie im obciągać. W czasie minety doszła mokrym orgazmem (Squirting), co od 8 lat naszej znajomości, zdarzyło się pierwszy raz z moim udziałem. Kilka lat temu zdarzyło jej się to jak sama się bawiła.

Co o tym wszystkich myślicie?
Będzie coś z tego?

Mężczyzna

Kasztan15

Podrywacz
Stanęło to wszystko w miejscu. Z jednej strony wiem, że jest wyuzdana. Gdy studiowała za granicą miała 3 przelotnych partnerów różnych narodowości, gdzie dała nawet spuszczać się w ustach, a z drugiej strony teraz się boi i ma niepewność.

Kolejny przykład, kiedyś chciałem, nawet z jej inicjatywy to wyszło, żeby popisała z innymi Panami. Podczas nocnej zabawy pisała z nimi, niektórym wysłała zdjęcia. Później w tym samym czasie kochaliśmy się i rozmawialiśmy jak ją będą brali i jak będzie im obciągać. W czasie minety doszła mokrym orgazmem (Squirting), co od 8 lat naszej znajomości, zdarzyło się pierwszy raz z moim udziałem. Kilka lat temu zdarzyło jej się to jak sama się bawiła.

Co o tym wszystkich myślicie?
Będzie coś z tego?
Niepewność jest tu dużym plusem choć tego nie dostrzegasz. Ona tak bardzo ceni Waszą relację, że nie chce jej stracić za wszelką cenę - nawet jeśli oznacza to dla niej rezygnację z części swoich upodobań. Prawdopodobnie z tego wynika jej strach.
Może też się bać że Wasz związek zmieni się jeśli się to wydarzy, albo Ty zaczniesz ją inaczej postrzegać.
Pogadaj. Znajdź przyczynę wahania oraz lęku i odpowiedz na pytania które je wywołują.

Nawet jeśli mimo tego nie pójdziecie dalej to zyskacie bliskość i zaufanie.

Mężczyzna

saraandalan11

Cichy Podglądacz

Mężczyzna

Kasztan15

Podrywacz
Sorry za szczerość, ale to brzmi jak rozmowa z napalonym dwunastolatkiem który chce mieć swój pierwszy raz
Widać że jest to bardzo świadoma kobieta która wprost mówi ci o swoich obawach a ty zamiast wysłuchać to dalej budujesz swoją narrację. W ten sposób ty będziesz wiecznie niezadowolony bo ona nie będzie chciała tego robić a z drugiej strony ona będzie niezadowolona bo nie poczuje się wysłuchana

Mężczyzna

saraandalan11

Cichy Podglądacz
Sorry za szczerość, ale to brzmi jak rozmowa z napalonym dwunastolatkiem który chce mieć swój pierwszy raz
Widać że jest to bardzo świadoma kobieta która wprost mówi ci o swoich obawach a ty zamiast wysłuchać to dalej budujesz swoją narrację. W ten sposób ty będziesz wiecznie niezadowolony bo ona nie będzie chciała tego robić a z drugiej strony ona będzie niezadowolona bo nie poczuje się wysłuchana
Czyli uważasz, że Ona po prostu tego nie chce?

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Czyli uważasz, że Ona po prostu tego nie chce?
Możecie spróbować najpierw zrobić takie spotkanie we 3 Wy będzie uprawiać seks a mężczyzna tylko będzie Was obserwować, wtedy będzie mogli się oswoić z dodatkowym mężczyzna, i na kolejnych spotkaniach można wtedy jeżeli się zdecydujecie dołączać dodatkowe rzeczy np minetka on jej, czy ona jemu loda, u nas to podziałało ;)

Ostatnia edycja: