Wyłącz enigme zanim napiszesz.Córka (15) spotyka się z chłopakiem woool ale nie o to chodzi. Raz ha przyłapałam ale widzę, że coraz częściej to robi. O co chodzi??????????
Wtf?Córka (15) spotyka się z chłopakiem woool ale nie o to chodzi. Raz ha przyłapałam ale widzę, że coraz częściej to robi. O co chodzi??????????
Taki nie za wysoki ale i nie za niski. Ma to coś w sobie ale brakuje mu tego i owego. Włosy ma jakie ma, a z twarzy jest podobny do nikogo.A co to za typ mężczyzny wool?
Coś jak @NaWesoło opisal, ale włosy to czysta wełna, jak u merynosa.A co to za typ mężczyzny wool?
Córka (15) spotyka się z chłopakiem woool ale nie o to chodzi. Raz ha przyłapałam ale widzę, że coraz częściej to robi. O co chodzi??????????
Córka (15) spotyka się z chłopakiem woool ale nie o to chodzi. Raz ha przyłapałam ale widzę, że coraz częściej to robi. O co chodzi??????????
Order złotego szpadla dla Kolegi za wykopanie tego złota widzę jeszcze swoje wpisy ze starego konta nawet w tym wątku XDKurcze, faktycznie jeden z mocniejszych tematów - prawie nic z tych zeznań nie kumam
Czyli....warto byłoOrder złotego szpadla dla Kolegi za wykopanie tego złota widzę jeszcze swoje wpisy ze starego konta nawet w tym wątku XD
Czasami lubię na swoje mądrości sprzed kilku lat się natknąć, kopalnia beki.Czyli....warto było
Ni dziękuj....Czasami lubię na swoje mądrości sprzed kilku lat się natknąć, kopalnia beki.