Może...
A ręka to jest swoja czy cudza?
Bo rozumiem, że te inne części należą do dziewczyny.
Może pośladki ;P
I jak sie czujecie z tym ze walenie konia jest przyjemniejsze od naszych pipek?
Oczywiscie ze seks to nie tylko ruchy posuwiste. Ale powiedz mi, skoro tylu mezczyzn nie rezygnuje z masturbacji tzn ze robia to z jakiegos powodu(oczywiscie mowie w stalych zwiazkach). Podobno jest to dla was bardzo przyjemne bo znacie swojego penisa. Wiec nawet masaz tunelem pochwy nie jest w stanie dac wam tyle doznan co wasza reka.Skoro Ty wrzucasz mężczyzn do jednego wora to ja wrzucę kobiety i na Twoim przykładzie powiem tak: jak seks może być tylko i wyłącznie ruchem posuwistym w łonie, źle z Wami skoro nie lubicie męskiego dotyku i pocałunków na swoim ciele i nie dostarcza on Wam doznań.
Żyć się odechciewa skoro gra wstępna i pieszczoty przegrywają z wkładaniem... ;(
Ooo!
Oczywiscie ze seks to nie tylko ruchy posuwiste. Ale powiedz mi, skoro tylu mezczyzn nie rezygnuje z masturbacji tzn ze robia to z jakiegos powodu(oczywiscie mowie w stalych zwiazkach). Podobno jest to dla was bardzo przyjemne bo znacie swojego penisa. Wiec nawet masaz tunelem pochwy nie jest w stanie dac wam tyle doznan co wasza reka.
Juz wypisalam wczesniej gdzie viking to napisal tylko nie wprost.
Ja nie wrzucam wszystkich do jednego worka, bardziej zrobil to viking twierdzac ze wszyscy szybciej z reka.
Seks jest piekny jako calosc ale juz gdyby wziasc i porownac doznania jakie wam daje pochwa a jakie reka, to zdecydowanie przegralysmy. Jedyne co to mamy naturalne nawilzenie. Podobno nawet miekkosci nie czujecie?
Wiesz, ja juz sie poddalam. Chcialabym sie jeszcze kiedys cieszyc seksem i nie miec tak zrytej glowy i mysli. Wiedziec ze jest mezczyzna ktory nie musi sam sie zadowalac i majac potrzebe mnie "wykorzysta". To cudowne, byc tez czasem "przedmiotem do zaspokojenia" a nie tylko namietna kochaka. Zeby reka nie sluzyla kiedy ma potrzebe sobie ulzyc, a ja. Szybki numerek,fajna akcja. Ale przecie nie dojdzie tak szybko jak z reka, to i po co sie meczyc.
Z mojego doswiadczenia wiem, ze mezczyzni szybko dochodza na pieska, teraz juz wiem ze nie dzieki przyjemnosci plynacej z tej pozycji a po prostu caloksztaltu ,wiekszosc powoduje psychika, bodzce wzrokowe. Kiedys myslalm ze to dzieki cipe*czce,teraz a teraz jestem zalamana.
Dowiedzialam sie wlasnie ze nie czuc roznicy miedzy reka a pochwa ,tzn niewielka no co tu jeszcze dodac,chyba gorzej byc nie moze.
Właśnie, że wrzucasz do jednego wora. Ja nie mam prawa wypowiadać się w tym temacie bo jestem samotny ale nie jeden Pan w związku już Ci tu pisał, że kobiece łono jest dla niego najlepsze, a Ty dalej to samo, że nie.
Tyle ze ze wgledow psychicznych. To sam pewnienwiesz jak dobrze mozesz sobie zrobic reka, gdzie masz wrazliwe punkty itp. Wiec cipk*a nie ma szans
Oj nie, ja sobie nie dam wmówić co wolę! Moja męskość lepiej czuje się w kobiecym łonie i jest mi tam najlepiej, dobrze oplata i pieści każdy mm.
Oj nie, ja sobie nie dam wmówić co wolę! Moja męskość lepiej czuje się w kobiecym łonie i jest mi tam najlepiej, dobrze oplata i pieści każdy mm.
Myslalm ze nie masz doswiadczenia to sie ciesze w takim razie moze znajdzie jeden facet na ziemi ktory jednak wbrew teorii vikinga,dojdzie szybciej w pochwie niz z reka.
Ale jak sie znajdzie, to vik i tak wysmieje i powie ze to nie mozliwe bo musi byc reka!
Ty sobie nie dasz wmówić ale i nie przekonasz
Ja wiem co lubię i nie muszę nikogo przekonywać
Wiesz mnie możesz przekonywać im dłużej tym lepiej
Wow jeszcze ten temat ciągniecie))?
To jak jest w faktach? Prosze napisz cos bo zwariuje. Ustosunkujesz sie do tego co napisalam?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Dlaczego starsze kobiety wolą młodszych? | Seks | 20 | |
O | Faceci bi | Seks | 10 | |
Czy faceci hetero oglądają filmy z męską masturbacją? | Masturbacja | 29 | ||
Obcy faceci obserwujący lub masturbujący się na zdjęcia twojej partnerki/koleżanki | Fetysze i perwersje | 90 | ||
M | Faceci, którzy nie proszą o sex | Seks | 66 |