Jezeli konieczna jest stymulacja lechtaczki u kobiety to jak odnosi sie to do meskiej masturbacji a seksu?
Nie rozumiem o co ci chodzi w tym pytaniu możesz jaśniej?
Jezeli konieczna jest stymulacja lechtaczki u kobiety to jak odnosi sie to do meskiej masturbacji a seksu?
Zadales mi pytanie. Czy szybciej dojde stymulujac lechtaczke czy od samej penetracji. Czemu? Jak to sie ma do was? Do waszej szybkosci osiagniecia orgazmu, czy chciales przez to powiedziec, ze po prostu kazdy facet szybciej skonczy sam?
P.s to ze wy szybciej konczycie sami, jest to dla was przyjemniejsze to nie znaczy ze dla kobiet tez.
Skąd ty możesz wiedzieć co dla kobiety jest przyjemne a co nie?
Hehe i myslisz ze nie uzywa. Alez jak zagladalas mi do lozka? Jaka ty poinformowana jestes. A w swoim imieniu bede sie wypowiadac bo moge, za to ciekawe czy wolno Ci tak obrazac..najwiecej masz do powiedzenia co wola faceci jako kobieta .Przynajmniej sie wysil i czytaj ze zrozumieniem.
a Ty za facetów możesz mówić co wolą?
Hmmm.... A wyniki ankiety to pies?
just asking.
Wynik ankiety... To na zasadzie; Szybciej dochodzimy z reka, jest praktyczniejsza ale wolimy seks waginalny. W skrocie...zreszta, wystarczy zobaczyc starsze wypowiedzi....
Moze dlatego ze jestem kobieta heh ale widze ze nie zrozumiales, no trudno. On stwierdzil za kobiety i za mezczyzn, ja nie wiem co jest przyjemniejsze dla kobiet ale napewno nie kazda woli reke- to ze u was tak to dziala? Nie uznaczy ze u obu plci. I mowie na swoim przykladzie.
Oczywiscie Wolfin, tak wlasnie jest.
konik to nie teorie to przerabianie na swoje
szybciej = lepiej
nawet jak szybciej by to sprawiło wkładanie penisa w kaktusy
O nie! W kaktusy nie wsadzam, próbowałem, nie ma przyjemności w tej metodzie
od złej strony się zabieraleś
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Dlaczego starsze kobiety wolą młodszych? | Seks | 20 | |
O | Faceci bi | Seks | 10 | |
Czy faceci hetero oglądają filmy z męską masturbacją? | Masturbacja | 29 | ||
Obcy faceci obserwujący lub masturbujący się na zdjęcia twojej partnerki/koleżanki | Fetysze i perwersje | 90 | ||
M | Faceci, którzy nie proszą o sex | Seks | 66 |