wojsko wszystko potrafi przerżnać...Ja kiedyś spotykałem z Panią porucznik z woja zawodowego. Zawsze zwracała się do mojego fiutka "żołnieżu" Było np. "To nie są ćwiczenia żołnieżu, zaraż was obciągniemy!", "Żołnieżu baaaczność!" Oj rznęła to się doskonale ale przez te hasełka całe podniecenie uciekało:/
Ciesz się, ze nie zrobiła Ci kręcenia wora.Ja kiedyś spotykałem z Panią porucznik z woja zawodowego. Zawsze zwracała się do mojego fiutka "żołnieżu" Było np. "To nie są ćwiczenia żołnieżu, zaraż was obciągniemy!", "Żołnieżu baaaczność!" Oj rznęła to się doskonale ale przez te hasełka całe podniecenie uciekało:/
Oj żebyś wiedziała co ona z moim worem robiła Aż mnke na samą myśl zabolał Musi co przyzwyczajenie z rzucania granatamiCiesz się, ze nie zrobiła Ci kręcenia wora.
DobreJa kiedyś spotykałem z Panią porucznik z woja zawodowego. Zawsze zwracała się do mojego fiutka "żołnieżu" Było np. "To nie są ćwiczenia żołnieżu, zaraż was obciągniemy!", "Żołnieżu baaaczność!" Oj rznęła to się doskonale ale przez te hasełka całe podniecenie uciekało:/
Oczywiście,dawajCzy zabawne sytuacje też wchodzą w grę?
Wychodził z Ciebie obcy?Już czuję, że to będzie mój ulubiony temat
Faktycznie, jeżeli chodzi o słowa, to nie mam o czym pisać, ale raz podczas namiętnego całowania wpadłam do garderoby bez drzwi. Myślałam że to ścianki, między jedną a drugą, żeby się oprzeć plecami, ale jednak tak nie było. Także, przeleciałam przez płaszcze prosto tyłkiem do pojemnika z pościelą
Drugi raz, kiedy siedzieliśmy na domówce, przyjaciółka masowała mi stopy, i dopiero jak wszyscy zaniemówili, zorientowałam się, że zaczęły ze mnie wychodzić różne dźwięki wstyd totalny
Tak, obcy… dźwięk nie wiedziałam jeszcze, że dziewczyna może mnie masażem doprowadzić do połowy orgazmu… publicznieWychodził z Ciebie obcy?
Muszę dopytać Jaki to jest obcy dźwięk? Stukot? Świst? Coś w tym kierunku? I ile to jest połowa orgazmu? Dziesięć sekund? Aż się boję pomyśleć jak wyliczyć połowę orgazmu u facetaTak, obcy… dźwięk nie wiedziałam jeszcze, że dziewczyna może mnie masażem doprowadzić do połowy orgazmu… publicznie
Jaki dźwięk? Sapanie jak ciężarna na porodówceMuszę dopytać Jaki to jest obcy dźwięk? Stukot? Świst? Coś w tym kierunku? I ile to jest połowa orgazmu? Dziesięć sekund? Aż się boję pomyśleć jak wyliczyć połowę orgazmu u faceta
Kurde, nie wiedziałem, że sitcomy mogą tak działać! Co prawda ostatnim jaki oglądałem były chyba Miodowe Lata, ale jeśli mam być szczery, to reakcja nijak nie przypominała orgazmu A może byłem za młody i po prostu nie wiedziałem co się ze mną dzieje?Jaki dźwięk? Sapanie jak ciężarna na porodówce
Na oko, czas jednego odcinka sitcomu to niezbędne minimum, aby dotrzeć do celu
Są rzeczy, które się nawet naukowcom nie śniłyKurde, nie wiedziałem, że sitcomy mogą tak działać! Co prawda ostatnim jaki oglądałem były chyba Miodowe Lata, ale jeśli mam być szczery, to reakcja nijak nie przypominała orgazmu A może byłem za młody i po prostu nie wiedziałem co się ze mną dzieje?