Proszę nie sugerować się ilością odpowiedzi na forumOjj widzę, że to marzenie wielu mężczyzn![]()

Proszę nie sugerować się ilością odpowiedzi na forumOjj widzę, że to marzenie wielu mężczyzn![]()
Oczywiście pisząc to miałam na myśli, że jest ich więcej niż myślałam co nie oznacza że wszyscy faceci o tym marzą. Doskonale to rozumiemProszę nie sugerować się ilością odpowiedzi na forumjednak grono szanownych na tej stronie to jednak wycinek społeczeństwa, ale warto czasami poznać upodobania innych ludzi i że nie jest się samym w rzeczach o których nie mówimy na forum ogólnym
pozdrówka
Też tak miałem i sam uważam to na plusOczywiście pisząc to miałam na myśli, że jest ich więcej niż myślałam co nie oznacza że wszyscy faceci o tym marzą. Doskonale to rozumiem![]()
No jasne, fajnie jest się wymienić z kimś swoimi poglądami, po to tutaj zajrzałam właśnieTeż tak miałem i sam uważam to na plusszczególnie że jest tu parę fajnych osób z którymi da się merytorycznie pogadać i wymieniając poglądy z niektórymi uzytkownikami rozszerzyć punkt widzenia
aha i no i dobrze jest znaleźć osoby które myślą jak ty ^^
Mnie kobiece stopkiCześć!
Pytanie takie jak w tytule: co was podnieca? To jest pytanie ogólne i odpowiedzi mogą dotyczyć wszystkiego
Ja na przykład mam tak, że niesamowicie kręcą mnie męskie dłonie (zwłaszcza jak facet ma długie i smukłe palce). Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale odkąd pamiętam to niesamowicie mi się to podoba. Zresztą tak samo mam z zapachem. Jeśli mężczyzna dobrze pachnie to w moich oczach zyskuje +50 do atrakcyjności.
A jak to jest u was? Co was kręci i podnieca?
A ja szukając odpowiedzi i perspektywy innych osóbNo jasne, fajnie jest się wymienić z kimś swoimi poglądami, po to tutaj zajrzałam właśnie![]()
Mnie kobiecy uśmiech i nagie stopkiMnie męskie uda + zgrabny tyłeczek![]()
Wiesz czemuDlaczego akurat tyle mają mieć lat? W innym wieku nie?
z racji wieku , fetysze , piję damski nektar , wącham ssam podpaski(z krwią) zużyte wkładki , włosy ze sromu , mam wtedy jeszcze jakieś namiastki orgazmuCześć!
Pytanie takie jak w tytule: co was podnieca? To jest pytanie ogólne i odpowiedzi mogą dotyczyć wszystkiego
Ja na przykład mam tak, że niesamowicie kręcą mnie męskie dłonie (zwłaszcza jak facet ma długie i smukłe palce). Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale odkąd pamiętam to niesamowicie mi się to podoba. Zresztą tak samo mam z zapachem. Jeśli mężczyzna dobrze pachnie to w moich oczach zyskuje +50 do atrakcyjności.
A jak to jest u was? Co was kręci i podnieca?
Nie mojeOjj widzę, że to marzenie wielu mężczyzn![]()
Jest jeszcze wyższy: nagrywać to na żywo, przy żywych ludziach w centrumMniej więcej rok temu odkryłam, że podniecają mnie mężczyźni bi. Bardzo podniecające jest dla mnie robienie dobrze ustami, chciałabym robić to wspólnie z innymi mężczyzną. Wyższy level - nagrać to. Jeszcze wyższy - nagrywać na żywo.
Nie, to nie dla mnieJest jeszcze wyższy: nagrywać to na żywo, przy żywych ludziach w centrum![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| H | Seks w aucie - co was w nim podnieca? | Seks | 33 | |
| R | Podnieca was jak inni zalewają fotki Waszej kobiety? | Seks fotki i filmy | 31 | |
| C | Panie co was podnieca podczas seksu? | Seks | 42 | |
| O | Wymiana zdjęć... was też to tak podnieca? | Ogłoszenia | 144 | |
| S | Pytanie do pań-czy podnieca Was to ? | Seks | 7 |