• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co was podnieca?

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Chyba dość nietypowo, bo czymś co na mnie działa jest głos. Nie powiedziałbym że podnieca mnie, ale dodaje dużo do atrakcyjności.
Generalnie w większości przypadków nie zwracam na to uwagi aż do momentu spotkania się z takim, który z jakiegoś powodu trafia w moje gusta.
Nie wiem czy chodzi o jego unikalność, czy o coś innego.

A ja moze jeszcze bardziej nietypowo (?) - bo język, mam na mysli słownictwo. Uzywane oszczędnie i z intelektem

Ja nieraz, nawet wczoraj na randce, słyszę, że mam wspaniały, radiowy głos... Ale sam nie do konca go lubię, najbardziej po melanżu - wtedy jest niższy i faktycznie moze bardziej sexy... i wlasnie wtedy najwiecej mi chwalą. Ale zdarza mi się też słyszeć, że jest gejowaty ;/

trybel1

Biegły Uwodziciel
Cześć!

Pytanie takie jak w tytule: co was podnieca? To jest pytanie ogólne i odpowiedzi mogą dotyczyć wszystkiego :D
Ja na przykład mam tak, że niesamowicie kręcą mnie męskie dłonie (zwłaszcza jak facet ma długie i smukłe palce). Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale odkąd pamiętam to niesamowicie mi się to podoba. Zresztą tak samo mam z zapachem. Jeśli mężczyzna dobrze pachnie to w moich oczach zyskuje +50 do atrakcyjności.

A jak to jest u was? Co was kręci i podnieca?
Ty Karolinko , i fantazje o Twoich orgazmach ❤🔥❤

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Wysokie zadbane 40+ w skórzanej mini i czarnych rajstopach, do tego biała koszula.
Lub
Czarny sportowy top z lycry i do tego idealnie gładkie legginsy najlepiej tzw wetlook, a jak jeszcze ładnie wchodzą między krąglutkie pośladki to już wogule jest super.

Mężczyzna

darums

Cichy Podglądacz
To wielu zaskoczy ,ale zwykłe normalne kobiety. Z mojego miasta ,okolicznych wiosek. Ubrane w jeans ,dresy .Wiek od 20 do ponad 50 lat. Żadne celebrytki. Kobiety,na które większość facetów ,nawet nie spojrzy
Myślę że w dzisiejszych czasach wielu facetów tak ma.. facetów i myślę że też nikonie.. gdzie z każdej strony w internecie reklamach ludzie są bombardowani wyidealizowanymi kształtami, figurą, gdzie często marketing jak i sprzedawany content przez celebrytów/celebrytki często opiera się w mniejszym bądź większym stopniu na przyciągnięciu uwagi poprzez seksualizacje.. pokazanie ciała nie za dużo by przeszło przez moderację ale na tyle dużo by zdobić zasięgi.. gdy widzimy to na każdym kroku wtedy coraz bardziej doceniamy naturalność w moim przypadku kobiecego ciała 😍. Przez to często napotkana kobieta na ulicy jest bardziej atrakcyjna, pociągająca niż te wszystkie wyidealizowane lalki z Internetu

Mężczyzna

Husband60

Cichy Podglądacz
To prawda. Wydaje się, że najbardziej podniecające są naturanie wyglądające kobiety, wiek nie ma takiego znaczenia. Jeżeli kobieta jest seksowna, to pomimo dresów też to widać. Ale trudbo zaprzeczyć, że i młodsze, ubrane stosownie do upalnej pogody też potrafią poruszyć... serce - nawet staruszków :))))

Mężczyzna

dario_a_z

Instruktor seksu
Mnie podnieca masa rzeczy.
Ale ostatnio zauważyłem, że kręci mnie jak Veronica Leal gada po hiszpańsku, z charakterystycznym zaśpiewem.
Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale ona lubi się ruchać ostro w każdy otwór. I często widać, że sprawia jej to ból, ale w przyjemny sposób, ona to lubi.
I czasem jak ją zaboli to rzuca wulgaryzmy po hiszpańsku, z takim lekkim żalem w głosie.
Bardzo podniecające.

Mężczyzna

Janek86

Cichy Podglądacz
Kręciło mnie wczoraj jak moja na wideo z innym gościem siedziała ubrana tylko w krótkiej szkockiej i pończochach i jak rozsunąłem jej uda żeby gość mógł sobie popatrzeć na jej muszelkę

Mężczyzna

Husband60

Cichy Podglądacz
Mnie podnieca masa rzeczy.
Ale ostatnio zauważyłem, że kręci mnie jak Veronica Leal gada po hiszpańsku, z charakterystycznym zaśpiewem.
Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale ona lubi się ruchać ostro w każdy otwór. I często widać, że sprawia jej to ból, ale w przyjemny sposób, ona to lubi.
I czasem jak ją zaboli to rzuca wulgaryzmy po hiszpańsku, z takim lekkim żalem w głosie.
Bardzo podniecające.
Colombiana.... No, ma coś w sobbie.

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Nowicjusz
1. Jak kobieta przejmuje inicjatywę i się angażuje w 300% dając upust swojemu pożądaniu :)
2. Może jestem wyjątkiem (albo i nie) ale skupiam się na przyjemności partnera i zaspokojeniu partnera. Chociaż wiem że faceci mają głównie podejście " W łóżku jestem gentlemanem, cała przyjemność po mojej stronie" :) To widok zadowolonej kobiety jest dla mnie najlepszym afrodyzjakiem.
3. Sex z osobą z którą Cię coś łączy i macie ze sobą jakąś więź. Pozwala to mi zachowywać się swobodnie i czerpać z tego maxa :)

Chyba najpierw jest spojrzenie, takie wiecie przykuwające uwagę, potem rozmowa, niestety tu wychodzę słabo. Jestem nudny i poruszam niewłaściwe tematy .
Nie jesteś, a każdego podnieca co innego i nie ma się czego wstydzić ani sobie umniejszać :) co więcej myślę że twoje podejście może byś strzałem w 10 i znajdziesz dużo ludzi co myślą tak samo.

Ostatnia edycja: