• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co was podnieca?

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Jak kobieta jest zadbana. Uwielbiam masaże i klimat jaki można przy tym stworzyć. Przygaszone światło lub światło księżyca cicha muzyka dużo czasu i dotyk jej dotyk

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Poczucie bezpieczeństwa i pewność siebie - to jest to, co wydobywa ze mnie sexappeal i podnieca. Z drugiej strony rywalizacja i brak pewności siebie działają na mnie aseksualnie - wtedy na scenę wchodzi lęk.
Bezpieczeństwo i pewność - to takie wyzwalacze największego podniecenia u mnie na najniższym, psychologicznym poziomie.

Mężczyzna

wittol

Nowicjusz
Poczucie bezpieczeństwa i pewność siebie - to jest to, co wydobywa ze mnie sexappeal i podnieca. Z drugiej strony rywalizacja i brak pewności siebie działają na mnie aseksualnie - wtedy na scenę wchodzi lęk.
Bezpieczeństwo i pewność - to takie wyzwalacze największego podniecenia u mnie na najniższym, psychologicznym poziomie.
A inne jak się czują bezpieczne szukają wrażeń