• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co Was najbardziej wkurza we współmałżonkach/partnerach

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Taki chłop co nie ma swojego zdania też wkurza. We wszystkim trzeba znaleźć złoty środek.
Może i tak ja tam nie wiem, ale wiem jedno, że w wszystkim a w szczególności w jakiejkolwiek relacji damsko-męskiej najważniejsze jest dogadanie i aby było wszystko jasne i zrozumiałe dal obu stron, bo bez tego to się wszystko sypie i kończy.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Może i tak ja tam nie wiem, ale wiem jedno, że w wszystkim a w szczególności w jakiejkolwiek relacji damsko-męskiej najważniejsze jest dogadanie i aby było wszystko jasne i zrozumiałe dal obu stron, bo bez tego to się wszystko sypie i kończy.
Dogadanie tak, podporządkowywanie się komuś nie.

Kobieta

kaami

Podrywacz
A to czasami jedno o drugie się nie zazębia aby dojść do kompromisu?
Owszem, zazębia, ale wszystko musi być z umiarem.

Ja tam bym się dostosował, jestem elastyczny,
tylko by mi musiała powiedzieć jakiego by mnie chciała
Takie coś zdecydowanie nie, masz być sobą, a nie tańczyć jak ktoś Ci zagra. Kobiecie szybko się znudzi, że mężczyzna na wszystko się zgadza, podporządkowuje, itp., o takich mówi się "cipy". Związek ma dostarczać emocji, a nie być monotonny, nie mówię o histeriach czy awanturach, ale czasem też trzeba się chociażby posprzeczać, bo rutyna szybko wszystko zabije.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Owszem, zazębia, ale wszystko musi być z umiarem.

Takie coś zdecydowanie nie, masz być sobą, a nie tańczyć jak ktoś Ci zagra. Kobiecie szybko się znudzi, że mężczyzna na wszystko się zgadza, podporządkowuje, itp., o takich mówi się "cipy". Związek ma dostarczać emocji, a nie być monotonny, nie mówię o histeriach czy awanturach, ale czasem też trzeba się chociażby posprzeczać, bo rutyna szybko wszystko zabije.
No tak, ale jedno wyklucza drugie, skoro ma być to długi taki związek to chyba lepiej aby strony się dogadywały, i aby kłótni nie było bo się rozleci za chwilę, no chyba, że masz na myśli relacje opartą tylko na seksie to takie kłótnie byłyby jako gra wstępna, o ile ktoś taką lubi.

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
U mojej kobiety najbardziej denerwuje mnie to że każda rozmowa na temat sexu i pomysł na urozmaicenie go czymkolwiek to jest smutna minka i ja Ci już nie wystarczam a to zupełnie nie o to w tym chodzi. Chciałbym poeksperymentować, kupić jakieś zabawki które by się jej podobały ale nie ma nawet tematu o tym bo jest ucinany smutną minka

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Coś co mnie gotuje to:

Ona: Chodź, wejdziemy do tego sklepu.
On: Po co? Coś jeszcze potrzebujemy kupić?
Ona: Nie, tylko popatrzeć.

I ogólnie takie marnotrawienie czasu, na nic.

Kobieta

Lady Agatha

Nowicjusz
Jeśli nauczę swojego koszykówki to będzie sukces. Chodzi tylko o to, żeby brudne rzeczy lądowały w koszu na pranie....
Jeszcze 20 lat gderania i albo się nauczy albo ja się przyzwyczaję.

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
To że jak puści bąka w towarzystwie to zgania na mnie. A tak poza tym to że wymyśla ciągle jakieś głupoty do zrobienia w domu które jej się nudzą po tygodniu albo że nie pasują jednak do koncepcji wystroju i trzeba zmieniać, poczym stwierdza że jednak to nie to i wracamy do początku.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
To że jak puści bąka w towarzystwie to zgania na mnie. A tak poza tym to że wymyśla ciągle jakieś głupoty do zrobienia w domu które jej się nudzą po tygodniu albo że nie pasują jednak do koncepcji wystroju i trzeba zmieniać, poczym stwierdza że jednak to nie to i wracamy do początku.
Rozumiem, że przystawia Ci pistolet do skroni a Ty posłusznie wykonujesz? W innej sytuacji nie jestem w stanie sobie wyobrazić robienia czegoś tak bezsensownego ciągle na darmo...

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Rozumiem, że przystawia Ci pistolet do skroni a Ty posłusznie wykonujesz?
A zbieranie brudnych rzeczy z innych miejsc niż kosz na te rzeczy? To samo. Dla mnie mnie problem niezrozumiały. Skoro ja miałbym prać i ustaliłem, gdzie zbieramy ubrania to prałbym tylko to, co w ustalonym miejscu. To drugie nie ma w czym chodzić? Jej problem.
A jeśli problemem jest rzucanie brudnych gadzi na stół do posiłków to ... no to faktycznie big problem :)

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Rozumiem, że przystawia Ci pistolet do skroni a Ty posłusznie wykonujesz? W innej sytuacji nie jestem w stanie sobie wyobrazić robienia czegoś tak bezsensownego ciągle na darmo...
Może nie wkurza mnie tyle to że trzeba coś robić, bo zawsze jakaś dodatkowa forma spędzenia czasu z żoną, a bardziej to że mimo włożonej pracy wszystko idzie w pizdu, trochę tak jak się budowało zamki z piasku na plaży za dzieciaka przez pół dnia tylko po to by chwilę później zmyła je fala albo ktoś przypadkowo lub nie rozdeptał taki lekki zawód się pojawia

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Może nie wkurza mnie tyle to że trzeba coś robić, bo zawsze jakaś dodatkowa forma spędzenia czasu z żoną, a bardziej to że mimo włożonej pracy wszystko idzie w pizdu, trochę tak jak się budowało zamki z piasku na plaży za dzieciaka przez pół dnia tylko po to by chwilę później zmyła je fala albo ktoś przypadkowo lub nie rozdeptał taki lekki zawód się pojawia
Twoja żona to chyba typ lubiący zmiany.