• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co Was najbardziej wkurza we współmałżonkach/partnerach

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
1. Foch o nic( na szczęście coraz żadziej)
2. Wieczne malkontenctwo
3.permanentne użalanie nad swoim wyglądem
4. Często nierealne oczekiwania
5. Brak odwagi i otwartości na erotyczne zachowania: ma dużo seksownej bielizny, koszulek itp i wie co na mnie działa a mimo to sama od siebie to ubiera 3x w roku, też chciałbym aby kiedyś sama z własnej inicjatywy stanęła nago przedemną, pomimo moich próśb nie chce mi włożyć w tyłek ani paluszka ani korka, nigdy przenigdy nie pozwala bym poprowadził jej dłoń do jej cipki więc zobaczenie jej choćby jak się dotyka pozostanie raczej w sferze marzeń
6. Ciągłe krytykowanie mnie za kierownicą pomimo, że od 16 lat nie miałem nawet najdrobniejszej stłuczki.
7.Gdy trzeba coś z kimś załatwić, dogadać przez telefon to wybiera numer I ostentacyjnie wręcza mi swój z tekstem "masz. Dzwoni, "
8. Wyrzuca moje buty i ubrania, które się jej nie podobają albo mam je długo podczas gdy sama ma pół szafy beznadziejnych ciuchów.
Czyli domina za dnia a wstydliwa madonna w nocy 😝 to życzę dużooo wytrwałości!

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Wybacz jednak nie daje mi to spokoju, skoro twój stary nie lubi seksu oralnego to znaczy ze ty nie masz okazji wziąść do ust.
Haha, tak, skoro on nie lubi to nie mam okazji 🤣
Zastanawia mnie czy też tego nie lubisz , bo nie pisałaś że to Cie denerwuje. Brak seksu oralnego to się robi naprawde dziwne :D
Chyba sobie to wytatuuję na profilowym - "lubię sex oralny", bo każdy mnie podejrzewa, że jest odwrotnie 😂
Jak zniechęcić faceta do seksu oralnego, pytałaś się go o co chodzi? :D
Naprawdę nie wiem jak to zrobiłam 🤣 A czekaj, może on się taki po prostu urodził 🤔

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Co mnie wkurzało:
- olewanie mnie jako osoby i kobiety, czyli zero wspólnego spędzania czasu poza siedzeniem w domu i traktowanie mnie jak coś pewnego tzn raz zdobyte i już nie trzeba się absolutnie starać ani jakkolwiek wykazać, albo wręcz przekonanie, że to ja muszę się starać,
- na wszystkie moje propozycje odpowiedź była zawsze 'jestem zmęczony',
- negatywne nastawienie do życia i narzekanie,
- żadnej inicjatywy do czegokolwiek,
- nadmierne zainteresowanie kobietami w internecie,

Dlatego został moim ex :)

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Co mnie wkurzało:
- olewanie mnie jako osoby i kobiety, czyli zero wspólnego spędzania czasu poza siedzeniem w domu i traktowanie mnie jak coś pewnego tzn raz zdobyte i już nie trzeba się absolutnie starać ani jakkolwiek wykazać, albo wręcz przekonanie, że to ja muszę się starać,
- na wszystkie moje propozycje odpowiedź była zawsze 'jestem zmęczony',
- negatywne nastawienie do życia i narzekanie,
- żadnej inicjatywy do czegokolwiek,
- nadmierne zainteresowanie kobietami w internecie,

Dlatego został moim ex :)
Prawie jakbym czytała o swoim byłym. Też wiecznie zmęczony, nic nie chciał robić, ani nigdzie ze mną wychodzić. Wszystko musiałam robić sama. A jeszcze jak zaproponowałam, że gdzieś pójdziemy i się łaskawie zgodził, to musiałam płacić (teksty w stylu „no doooobra ale Ty płacisz”). To lepiej mi samej i bardziej ekonomicznie 😂 Jeszcze mnie zdradził na koniec.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry