• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co was jara a inni mówią: „bleeee”?

Mężczyzna

Łorszipaß

Cichy Podglądacz
Lizanie odbytu, skupiając się na tym, w trakcie lizania, chciałbym żeby kobieta sikała. Chciałbym wyciągnąć korek qnalny ustami, a coś co najbardziej brzydzi ludzi, i nie potrafią zrozumieć. Uwielbiam wąchać kobiece stopy w skarpetkach, rajstopach itp. wolę jak coś jest na stopach i to przez długi czas, niż same bose stopy.

Mężczyzna

darko_xd5932

Podrywacz
Lizanie odbytu, skupiając się na tym, w trakcie lizania, chciałbym żeby kobieta sikała. Chciałbym wyciągnąć korek qnalny ustami, a coś co najbardziej brzydzi ludzi, i nie potrafią zrozumieć. Uwielbiam wąchać kobiece stopy w skarpetkach, rajstopach itp. wolę jak coś jest na stopach i to przez długi czas, niż same bose stopy.
Ja może nie mam takich upodobań jak Ty, ale lubię oglądać na yt panie korzystające z toalety; lubię zapach damskiej kupy ;)

Mężczyzna

Łorszipaß

Cichy Podglądacz
Chciałbym, żeby kiedyś jakaś kobieta przyszła do mnie, zsunęła buty i zapytała, czy mam ochotę zająć się jej stopami po całym dniu w pracy, i dodała, że ma ochotę patrzeć jak sobie walę, wąchając I całując jej stopy w białych skarpetkach do kostki.

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
No widzę, że temat lizania dupci jest tutaj popularny to i ja się dołączę bo to uwielbiam, a pewnie norma nowi że to fujj.
Poza tym przyznam się, że może tak troszkę zwierzęco ale pociąga mnie intymny zapach kobiety... widać ten feromonowy bukiet mimo pokoleń ewolucji nadal działa
Do tego dodać można także piss i spijanie go wprost ze źródełka
Lubię patrzeć na pulpicie w obcisłych spodniach/legginsach oraz kręci mnie kobiety w ciąży

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Nowicjusz
U mnie raczej klasycznie. Z tego czego doświadczyłem osobiście to jara mnie lizanie odbytu w obie strony, sikanie, podawanie kobiecie penisa do ust po penetracji analnej i plucie kobiecie na twarz i do ust. Zdarzyło się też, ze kobieta zwymiotowała mi na penisa i nie było to dla mnie specjalnie obrzydliwe. Lubię tez widok śliniącej się mocno kobiety, lubię mocno owłosione cipki, nie przeszkadzają mi owłosione pachy. Wiem, ze dla niektórych to za dużo. Z fantazji niezrealizowanych? Nic mi do głowy nie przychodzi.

Mężczyzna

Mich96

Cichy Podglądacz
U mnie to będzie:
- bisex (to chyba moja największa fantazja, żeby spróbować z facetem)
- rimming
- lizanie stóp partnerki
- pissing (w tym do ust)
- ass to mouth

Mężczyzna

nasycony

Nowicjusz
Ja marzę o scat, ale nie jedzenie. Marzę o penetracji dupy kobiety i patrzeć gdy w tym samym czasie wypróżnia się.
Do tego rimming w obie strony, pissing na mojego kutasa

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Spontaniczna minetka np. w przebieralni na basenie, albo nawet w domu w niedzielne popołudnie. Ja bym bardzo chciał a moja żona bez prysznica nie pozwala się dotknąć.