• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co was jara a inni mówią: „bleeee”?

Mężczyzna

Łorszipaß

Cichy Podglądacz
Lizanie odbytu, skupiając się na tym, w trakcie lizania, chciałbym żeby kobieta sikała. Chciałbym wyciągnąć korek qnalny ustami, a coś co najbardziej brzydzi ludzi, i nie potrafią zrozumieć. Uwielbiam wąchać kobiece stopy w skarpetkach, rajstopach itp. wolę jak coś jest na stopach i to przez długi czas, niż same bose stopy.

Mężczyzna

darko_xd5932

Podrywacz
Lizanie odbytu, skupiając się na tym, w trakcie lizania, chciałbym żeby kobieta sikała. Chciałbym wyciągnąć korek qnalny ustami, a coś co najbardziej brzydzi ludzi, i nie potrafią zrozumieć. Uwielbiam wąchać kobiece stopy w skarpetkach, rajstopach itp. wolę jak coś jest na stopach i to przez długi czas, niż same bose stopy.
Ja może nie mam takich upodobań jak Ty, ale lubię oglądać na yt panie korzystające z toalety; lubię zapach damskiej kupy ;)

Mężczyzna

Łorszipaß

Cichy Podglądacz
Chciałbym, żeby kiedyś jakaś kobieta przyszła do mnie, zsunęła buty i zapytała, czy mam ochotę zająć się jej stopami po całym dniu w pracy, i dodała, że ma ochotę patrzeć jak sobie walę, wąchając I całując jej stopy w białych skarpetkach do kostki.