Ja bardzo lubię małe, drobne kobiety. Jest w tym dużo jakiejś takie delikatności, ulotności, eteryczności. No i uwielbiam przytulać takie małe kruszynki, miałem kiedyś taką drobniutką koleżankę. Bardzo fajnie to wspominam.
To tak a propos moich preferencji. Ostatecznie, to zauważyłem, że podobają mi się bardzo różne kobiety, więc mimo wszytko nie ma tu reguły.
Ja uwielbiam "średnie" kobiety, bardzo kręcą mnie szersze, okrągłe biodra i pośladki, generalnie kocham pełną, kobiecą figurę Ale drobne kobiety też są wspaniałe
Witajcie właśnie dzisiaj dołączyłem do Waszego forum i widze, że jest tu wiele ciekawych wątków . Jeśli chodzi o typ kobiety jej ciało, ja zdecydowanie lubie pełne kształty. „Żeby kobieta miała na czym siedzic i czym oddychać, bardzo lubie pełne duze pupy ktore podczas analu cudownie skacza i duze piersi ktore podskakuja w rytm posuniec.
Więc ja również jestem nowym "członkiem". Jeśli chodzi o ten wątek, to należę zdecydowanie do mężczyzn, którzy lubią się w krągłościach. Ideałem jest ta określoną przez Was jako "średnia", ale bardzo lubię również te puszyste.
Szczerze mówiąc, może to dziwnie zabrzmieć, ale ja osobiście nie dzielę kobiet. W sensie nie ma dla mnie znaczenia czy ktoś jest chudy jak słomka z mcdonalda czy może ma nieco więcej kilogramów. Każda kobieta jest wyjątkowa, każda kobieta jest piękna moim zdaniem. Wystarczy o siebie dbać, a czy będzie ktoś ważył 40kg i miał rozmiar piersi A, czy też ważył 70kg i miał D to nie ma szczególnego znaczenia. Ciężko coś ubrać mi w słowa moje myśli dzisiaj, wybaczcie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.