Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Mam w domu już chyba całą półkę kosmetyków na łuszczycę skóry głowy, ale nic nie działa na dłużej. Po czasie skóra znów swędzi, łuszczy się i wracamy do punktu wyjścia. Czego używacie w codziennej pielęgnacji, żeby utrzymać stan skóry?
Renew – balsam na bazie naturalnej. Fajnie nawilża i trochę wycisza skórę, ale nie działa długo. Dlatego po kilku tygodniach przeszłam na płyn i szampon Psorisel. U mnie największa poprawa była właśnie po tym zestawie – skóra przestała swędzieć i wygląda znacznie lepiej.
Zależy, bo mam tego dużo. Głównie Squamax na włosy, a na czoło maść dziegciowa. Szampon też dziegciowy, taki z łagodnym składem, zielone opakowanie – nie pamiętam marki. Olejki testuję różne, czasem oliwa z oliwek. Aloesu nie używam, mam uczulenie, ale wiem, że innym działa. Największy problem to moment, kiedy przestaje działać to, co działało. Teraz wspomagam się też emulsją Psorisel na noc – stabilizuje skórę.
Pharmaceris – linia dla skóry łuszczycowej. Miałem obawy, ale działa łagodnie i regularnie go stosuję. Nie zawsze wystarcza sam, dlatego dorzucam płyn Psorisel – dobrze współgrają i nie podrażniają skóry. Z takiego połączenia jestem najbardziej zadowolony
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.