• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co najbardziej pruderyjnego/wstydliwego zrobiliście

Mężczyzna

-Greg-

Instruktor seksu
Odlewałem się pod prysznicem i nagle przypomniałem sobie taki tekst, nie wiem skąd? : "dżentelmeni nie leją pod prysznicem"
Wprawdzie nie jestem ze szlachetnych, ale cholernie się zawstydziłem🤭

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Rozpierdoliłem jeden ze swoich związków. Nikt w rodzinie nie wie, dlaczego i jak.
Miałem dziewczynę, która mieszkała daleko ode mnie. Jak się widzieliśmy to było gorąco, ale mi odpierdoliło i w czasie, kiedy z nią się nie widziałem, to łaziłem po różnych durnych stronach. Byłem też na jakieś stronie powiedzmy para randkowej. Coś jakby nasz zbiornik tylko wersja angielska. Jak dziewczyna do mnie przyjeżdżała to zawsze czyściłem historię w kompie, ale raz zapomniałem. No i to był problem, bo jak pojechałem do pracy to ona przeglądnęła tę historię i odkryła mój profil na tej stronce. Potem sama założyła tam konto i zaczęła mnie tam podchodzić. A że sam już wtedy zacząłem kombinować z masturbacją analną, to powiedziałem jej o tym, tzn. temu fikcyjnemu profilowi. Chciała też zdjęcia, a ja byłem na tyle głupi, że wysłałem. Niecałe 2 tygodnie później rozstaliśmy się, powiedziała mi, żę wie o wszystkim i na nic były moje zapewnienia, że nigdy z nikim nie spotkałem się. Zaufanie zniknęło i związek się rozpadł. Tak przez własny debilizm rozwaliłem związek, który był naprawdę fajny, choć na odległość. Choć wydarzyło się to 16 lat temu, to do dziś czasami przypominam sobie swoją głupotę. Dziewczyna ułożyła sobie życie, ma męża, dwójkę dzieci... Ja nie... I z tym debilnym numerem z przeszłości i poczuciem straty przez głupotę, a także winy muszę żyć dalej...

Mężczyzna

Zamasu

Cichy Podglądacz
Moja żona wróciła z randki z kochankiem dała mi prezerwatywę po nim kazała mi przegryźć gumkę i wypić zawartość a w zamian zrobiła mi ręką. Druga sytuacja jak była z innym kochankiem u nas w sypialni spuścił się jej do buzi a ona zamiast połknąć jak zawsze dała mi buziaka z jego nasieniem a ja musiałem połykać wszystko.

Mężczyzna

Zamasu

Cichy Podglądacz
Raz wyszła z domu z naszym szefem gość 52 lata i na parkingu w jego aucie zrobiła mu loda a jak wrócili dała mi namiętnego całusa przy nim.

Mężczyzna

Zamasu

Cichy Podglądacz
Regularnie ją ruchał dowiedziałem się jak sprawdziłem jej telefon. Pisał do niej "kurwo" itd żonka młoda 25 lat wtedy miała ruchała się z nim przed ślubem a ja nie wiedziałem.

Mężczyzna

Zamasu

Cichy Podglądacz
Myślałem że jest mi wierną ale jak wracała od niego z pracy i dawała mi buzi czułem jego sperme. Nie wiem czy robiła to specjalnie.

Mężczyzna

Zamasu

Cichy Podglądacz
I akcja jak wróciła jakiś miesiąc po ślubie od szefa z pracy ja jej monetę jakiś dziwny smak ale no dobra rucham a tam poślizg jest jak nigdy dokończyłem robotę ale było coś nie tak. Później okazolo się że się wkurwiła z szefem a z czasem doszło kilku kochanków.