• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co myślicie o tym, jakoby robienie dobrze facetowi było upokorzeniem dla kobiety?

Kobieta

saymyname

Erotoman
Jest wiele kobiet, które np. nigdy nie zrobia tego. Już w liceum rozmawiałyśmy o tym z dziewczynami i wiele z nich wtedy mówiło, że to upodlenie i one nigdy nawet mezowi tego nie zrobią.
Bo to jest upokorzenie.
Ja za to spotkałam się z kiloma opiniami od mężczyzn, że oni sami by tego nigdy nie chcieli i nie oczekują takich zachowań od kobiet. Bardzo wartościowa i imponująca postawa.
A co do oralu kobiecego tzw minety, to też powinna być dowolna sprawa. Rozumiem, że nie każdy mężczyzna chce.

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Bo to jest upokorzenie.
Chyba Cię Po*****
Każdy facet marzy o takiej lasce, która mu będzie chętnie i zajebiście obciągać. Nic tu nie ma upokarzającego. Raczej sama radość, że mam cudowną kobietę.
Gdyby mi nie chciała robić loda to bym jej jakoś nie zmuszał, bo nie lubię jak laska ma się zmuszać do seksu ze mną. Ale pewnie by mnie to wkurwiało.