Nie lubię patrzeć na mężczyznę, który ma włosy w miejscach intymnych, pod pachami, na klatce piersiowej i brzuchu i twarzy (broda). Na nogach jak ma ciemne to też ważne aby ogolił.
jesli dla niego to wygodna to ja nie mam nic przeciwko.. ja sie gole bo lubie nie pytam sie faceta czy moge i co o tym mysli, kazdy niech decyduje za siebie
A czym depilujecie? Ja zdecydowanie wole mieć jajka wydepilowane niż ogolone. Dłużej jest efekt gładkości, a i sama gładkość jest hmm.. gładsza
Problem w tym że:
pasta cukrowa do depilacji jest nieskuteczna. Nie przykleja się i nie wyrywa włosów. Przynajmniej w moim przypadku.
krem tak na prawdę nie depiluje, a rozpuszcza włosy na powierzchni skóry + nie jestem przekonany co do tego, że jest zdrowy - w końcu to chemia,
depilacja mechaniczna jest bolesna i długotrwała, chociaż ja ją potrafię przetrwać
Nie depilowałem się laserem i IPSem. Jakie są opinie na temat tej metody u facetów? Czy męski zarost nie jest zbyt gruby, aby urządzenie sobie z nim poradziło? Może jakieś przeciwwskazania?
A może jakaś inna metoda o której nie słyszałem?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.