• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co mnie odpala …. ??

E

energetyczny

Guest
Wymień cztery rzeczy u siebie które sprawiają że robisz się podniecona / ny Co was odpala jakie elementy życia codziennego sprawiają że zaczynacie myślenie o seksie?? Jeśli byście mieli o tym opowiedzieć to było by to ‚ Jeśli tylko zacznę to robić odrazu nachodzą mnie myśli ….

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Podrywacz
Co mnie podnieca, w ogromnym skrócie :
- widok zadbanych kobiecych stóp
- czytanie poniższego forum lub korespondencja z kimś stąd
- kuzynka mojej partnerki, szczególnie po tym jak widziałem jej gorące fotki i filmy
- stópki mojej M
Są jeszcze inne rzeczy które działają na mnie nawet mocniej niż te wymienione powyżej, ale to zostawiam dla siebie.

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
W tej kolejności:
1. Spojrzenie - jego wzrok sprawił że się w nim zakochałam, świdrował mój mózg który wysyłał prądy wprost do mojej cipki,
2. Pocałunki - banalne ale przez długi czas nasza intymność opierała się tylko na całowaniu, więc działają na mnie jak zapalnik,
3. Zdecydowany dotyk - mmm...,
4. Kiedy zachodzi mnie o tyłu i dociska tak żebym poczuła twardość jego kutasa.

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Wymień cztery rzeczy u siebie które sprawiają że robisz się podniecona / ny Co was odpala jakie elementy życia codziennego sprawiają że zaczynacie myślenie o seksie?? Jeśli byście mieli o tym opowiedzieć to było by to ‚ Jeśli tylko zacznę to robić odrazu nachodzą mnie myśli ….
Czemu akurat cztery rzeczy, a nie siedem, albo jedna??? 😜 a tak całkiem poważnie to u mnie działa to chyba na innej zasadzie... nie mam konkretnej rzeczy, bo ja po prostu odpalam sama siebie i już... :) tak... pozytywne myślenie o samej sobie sprawia, że od razu jestem w dobrym nastroju... a dalej to już idzie lawinowo... 😁

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
U siebie to wystarczy, że mam na sobie pończochy czy seksi bieliznę i tak po prostu już czuje się podniecona. Podczas kąpieli czesto się masturbowalam bo też z jakiegoś powodu czułam nagłą ochote.

U faceta? Będę nudna, ale naprawdę tak jest, że gdy jestem zakochana to kręci mnie w nim prawie wszystko i to samo w sobie sprawia, że nie mogę się od niego od niego odessać.

Mężczyzna

Wulgarnyy

Nowicjusz
U siebie to wystarczy, że mam na sobie pończochy czy seksi bieliznę i tak po prostu już czuje się podniecona. Podczas kąpieli czesto się masturbowalam bo też z jakiegoś powodu czułam nagłą ochote ochote.

U faceta? Będę nudna, ale naprawdę tak jest, że gdy jestem zakochana to kręci mnie w nim prawie wszystko i to samo w sobie sprawia, że nie mogę się od niego od niego odessać.
To w sumie romantyczka z Ciebie <3

E

energetyczny

Guest
U siebie to wystarczy, że mam na sobie pończochy czy seksi bieliznę i tak po prostu już czuje się podniecona. Podczas kąpieli czesto się masturbowalam bo też z jakiegoś powodu czułam nagłą ochote.

Rozkoszna…

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Mnie podnieca:
1.Widok kobiet pokrytych błotem , farbami itp.
2.Mocy makijaż i tatuaże u kobiet.
3. Kobiety z krótkimi włosami lub ogolone na łyso
4. Kąpiele i tarzanie się nago w błocie , malowanie całego ciała.

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
- naturalne podejście do mojej osoby, bez krępacji
- filigranowe drobne ciało
- flirt z jej strony (stonowany i delikatny)
- pokazanie mi, że chce mnie tu i teraz