• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co miłe dla kobiecego oka?

Kobieta

WhiteRaven

Cichy Podglądacz
Mam konto na tinderze i zwracam tam uwagę głównie na uśmiechniętych mężczyzn, którzy na zdjęciu przemycają w jakiś sposób swoje zainteresowania (byle nie było to zdjęcie ze złowioną rybą). Przyciąga mnie również męski zarost oraz oczywiście względna forma fizyczna - nie musi być to wyrzeźbiona sylwetka morderczymi treningami na siłowni, ale mile widziani wysportowani mężczyźni, ponieważ sama jestem dość aktywna.

R

Randomowynick123

Guest
Może sympatia.pl ;)
Datezone jest nastawione raczej na szukanie sex randek, mimo iż da się tam zaznaczyć, że chce się czegoś poważniejszego.
Sympatia to syf xD Tam jest 5 kont na krzyż i od lat te same. I nadal facetów jest z 3x więcej :p

R

Randomowynick123

Guest
Strzelałam, pojęcia nie mam. Podobno jakaś moja ciotka tam kogoś znalazła.
Możliwe, tam jest mało młodych ludzi, większość jest chyba 40+. Takich 30+ też się troszkę znajdzie. Ale młodszych jest bardzo mało.

A i tak właśnie z Sympatii miałem najwięcej randek...

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Mam konto na tinderze i zwracam tam uwagę głównie na uśmiechniętych mężczyzn, którzy na zdjęciu przemycają w jakiś sposób swoje zainteresowania (byle nie było to zdjęcie ze złowioną rybą). Przyciąga mnie również męski zarost oraz oczywiście względna forma fizyczna - nie musi być to wyrzeźbiona sylwetka morderczymi treningami na siłowni, ale mile widziani wysportowani mężczyźni, ponieważ sama jestem dość aktywna.
Serio dają te foty z rybami? xD

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
A może to taki archetyp złotej rybki, którą dany Pan jak widać potrafił będzie złowić dla swojej wybranki, by rybka spędziła jej trzy życzenia.
A że Panowie teraz zaradni to i rybka może być spora i po spełnieniu życzeń wyląduje na patelni ;) Bajkowo i praktycznie, zasmucacie mnie Panie negatywnym odbiorem takiej prezentacji profilu kandydata.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
A może to taki archetyp złotej rybki, którą dany Pan jak widać potrafił będzie złowić dla swojej wybranki, by rybka spędziła jej trzy życzenia.
A że Panowie teraz zaradni to i rybka może być spora i po spełnieniu życzeń wyląduje na patelni ;) Bajkowo i praktycznie, zasmucacie mnie Panie negatywnym odbiorem takiej prezentacji profilu kandydata.
W tle tego pięknego obrazka wali rybą 🐟

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Atrakcyjna, męska twarz. Męska klata, niekoniecznie mocno wysportowana.A jak facet nie podoba się kobietom ale urzeka mnie swoją inteligencją, poglądami i spojrzeniem które mnie chce ... ach 🥵

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Mężczyzna poprostu atrakcyjny i nieco tajemniczy. Czułe słowa, pewność siebie ale też taki chłop co nie dymał na lewo i prawo. Podobają mi się blondyni z niebieskimi oczami, faceci w dłuższych włosach z alternatywnym stylem, Hiszpanie, Włosi, Duńczycy itd. Bielizna ma być normalna, żadne infantylne bokserki z durnymi napisami. Ładne perfumy, inteligencja, czułość.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Może sobie być najmądrzejszy na świecie, ale jeśli brak mu urody, to jego dotyk nie będzie pożądany na naszym ciele 😜😁
U mnie akurat wygląd nie jest aż tak ważny. Musi być wspolny vibe. Mnie to nieco bardziej jarają poglądy i inteligencja danego faceta. Ale popatrzeć na przystojniaków lubię, nie powiem ze nie :p No każdy ma nieco inaczej :)

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Pytanie jest o fotkę w profilu na portalu randkowym. Kawałek ciała, klata, ręka itp. I trochę tajemniczości. Lubię tez fotki w koszulach