• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co miłe dla kobiecego oka?

Kobieta

WhiteRaven

Cichy Podglądacz
Mam konto na tinderze i zwracam tam uwagę głównie na uśmiechniętych mężczyzn, którzy na zdjęciu przemycają w jakiś sposób swoje zainteresowania (byle nie było to zdjęcie ze złowioną rybą). Przyciąga mnie również męski zarost oraz oczywiście względna forma fizyczna - nie musi być to wyrzeźbiona sylwetka morderczymi treningami na siłowni, ale mile widziani wysportowani mężczyźni, ponieważ sama jestem dość aktywna.

R

Randomowynick123

Guest
Może sympatia.pl ;)
Datezone jest nastawione raczej na szukanie sex randek, mimo iż da się tam zaznaczyć, że chce się czegoś poważniejszego.
Sympatia to syf xD Tam jest 5 kont na krzyż i od lat te same. I nadal facetów jest z 3x więcej :p

R

Randomowynick123

Guest
Strzelałam, pojęcia nie mam. Podobno jakaś moja ciotka tam kogoś znalazła.
Możliwe, tam jest mało młodych ludzi, większość jest chyba 40+. Takich 30+ też się troszkę znajdzie. Ale młodszych jest bardzo mało.

A i tak właśnie z Sympatii miałem najwięcej randek...

Kobieta

Blackswan

Seks Praktykant
Mam konto na tinderze i zwracam tam uwagę głównie na uśmiechniętych mężczyzn, którzy na zdjęciu przemycają w jakiś sposób swoje zainteresowania (byle nie było to zdjęcie ze złowioną rybą). Przyciąga mnie również męski zarost oraz oczywiście względna forma fizyczna - nie musi być to wyrzeźbiona sylwetka morderczymi treningami na siłowni, ale mile widziani wysportowani mężczyźni, ponieważ sama jestem dość aktywna.
Serio dają te foty z rybami? xD

Mężczyzna

Szczurzysko

Podrywacz
A może to taki archetyp złotej rybki, którą dany Pan jak widać potrafił będzie złowić dla swojej wybranki, by rybka spędziła jej trzy życzenia.
A że Panowie teraz zaradni to i rybka może być spora i po spełnieniu życzeń wyląduje na patelni ;) Bajkowo i praktycznie, zasmucacie mnie Panie negatywnym odbiorem takiej prezentacji profilu kandydata.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
A może to taki archetyp złotej rybki, którą dany Pan jak widać potrafił będzie złowić dla swojej wybranki, by rybka spędziła jej trzy życzenia.
A że Panowie teraz zaradni to i rybka może być spora i po spełnieniu życzeń wyląduje na patelni ;) Bajkowo i praktycznie, zasmucacie mnie Panie negatywnym odbiorem takiej prezentacji profilu kandydata.
W tle tego pięknego obrazka wali rybą 🐟

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Atrakcyjna, męska twarz. Męska klata, niekoniecznie mocno wysportowana.A jak facet nie podoba się kobietom ale urzeka mnie swoją inteligencją, poglądami i spojrzeniem które mnie chce ... ach 🥵

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Mężczyzna poprostu atrakcyjny i nieco tajemniczy. Czułe słowa, pewność siebie ale też taki chłop co nie dymał na lewo i prawo. Podobają mi się blondyni z niebieskimi oczami, faceci w dłuższych włosach z alternatywnym stylem, Hiszpanie, Włosi, Duńczycy itd. Bielizna ma być normalna, żadne infantylne bokserki z durnymi napisami. Ładne perfumy, inteligencja, czułość.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Może sobie być najmądrzejszy na świecie, ale jeśli brak mu urody, to jego dotyk nie będzie pożądany na naszym ciele 😜😁
U mnie akurat wygląd nie jest aż tak ważny. Musi być wspolny vibe. Mnie to nieco bardziej jarają poglądy i inteligencja danego faceta. Ale popatrzeć na przystojniaków lubię, nie powiem ze nie :p No każdy ma nieco inaczej :)

Kobieta

Zalotka

Nowicjusz
Pytanie jest o fotkę w profilu na portalu randkowym. Kawałek ciała, klata, ręka itp. I trochę tajemniczości. Lubię tez fotki w koszulach