Zależy kto wsród jakich kobiet się obraca
z facetami jest podobnie. Dzielimy się na 2 grupy: Myślące i nie myślące
Poza tym intelekt bywa bardzo pociągający 

Odpowiednikiem tzw. pustaka wśród kobiet jest pierwotniak u mężczyzn. Zdarzają się inteligentni inaczej, ale okażmy odrobinę humanizmu i pozwólmy im żyć przeświadczeniem, że są super![]()
Przykre ale do zaobserwowania wsrod znajomych. Jak kobieta nie ma czasu na wszystko albo bron boze straci figure modelki to od razu dramat, ktory niektorzy faceci wypłakuja w rekawy kolezanek z pracy z zamiarem dalszego pocieszania w gratisie z przytulaniem i niechcacym zgubieniem majtekNie oczekujemy od kobiet, żeby były mądre, wykształcone, niezależne. Faceci chcą =, żeby ich kobieta miała zawsze czas na ruchanko, na loda, na wakacje no i oczywiście, żeby miała cało minimum 8/10.
Plus taki, ze twoja znajoma juz wie, jakie sa priorytety jej meza: nie jest nimi ona jako człowiek, lecz jej dupaWczoraj moją dobra znajoma mi powiedziała, że chyba się będzie rozwodzić z mężem, bo ten jej powiedział, że po porodzie dupa owej koleżanki nie wróciła do stanu sprzed porodu, i już go nie kręci tak jak kiedyś.
Ja uważam, że ciało się każdemu zmienia, mnie bardziej pociąga normalne ciało, które jest dla mnie dostępne niż ciało modelki, na które się patrzy po prostuPrzykre ale do zaobserwowania wsrod znajomych. Jak kobieta nie ma czasu na wszystko albo bron boze straci figure modelki to od razu dramat, ktory niektorzy faceci wypłakuja w rekawy kolezanek z pracy z zamiarem dalszego pocieszania w gratisie z przytulaniem i niechcacym zgubieniem majtek![]()
Kobiece tyłeczki ogólnie są świetne, i nieważne, czy są takie dlatego, że ich właścicielki chcą, żeby inni patrzyli i podziwiali, czy z jakiegokolwiek innego powodu.usłyszałam od faceta , że lepszy tyłek miałam gdy ćwiczyłam a gdy ćwiczyłam to gadał że robię to dlatego by się gapili.
Ciężko znaleźć kobietę która w 100 procentach kocha swoje ciało, no może są takie które akceptują je poprostu.Najlepiej, gdy kobieta jest zarówno atrakcyjna fizycznie, jak i bystra, inteligentna, zrównoważona emocjonalnie, znająca swoją wartość, kochająca swoje ciało, ciepła, empatyczna, z poczuciem humoru, entuzjastyczna, pozytywnie nastawiona
Aż zachciało mi się być równie złośliwym, tak dla zasady, ale odpuszczę sobie wymienianie stereotypowych przywar kobiecej nieporadności i zdecydowanie przyznam Ci rację, co do poziomu postów i tematówChcąc być złośliwą napisałabym, że większość facetów nie znalazłaby nawet keczupu w lodówce, nie wie gdzie i co leży, jak włączyć pralkę, zrobic na obiad cos więcej niż odgrzać gotowca, ale w sumie to obraziłabym kobiety, że tolerują takiego leniwca w domu...
Daje facetowi to samo, co on daje mnie.
Na szczęście widzi we mnie coś więcej niz 3 dziury do ruchania i podawaczkę obiadu pod ryj.
Jakie te tematy i posty są tutaj poniżej poziomu czasami to szok.