• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co kupić facetowi na 40stkę?

Kobieta

Aya

Podrywacz
Jak lubi motoryzację to przejazd supercarem po torze. Dostałem kiedyś taki prezent od tej firmy:

Dostałem przejazd Ferrari F430 za kierownicą, niezapomniane chwile jak dla mnie.
Mój dostawał karnety i nawet nie korzystał. Nie wszyscy lubią karnety.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Tak proponuje w męskiej pojemności "króla czarnej krechy" jeśli nigdy nie jeździł 🤣. Wieszczę jednak smutne zakończenie związku, ale w wieku 40 lat to już się ma oszczędności i nie zostawia kobiety życia z niczym.
Raz się żyje.
A jak coś pójdzie nie tak, to ktoś z forum będzie mógł złożyć dogłębne kondolencje Moonice 😉

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Mogłaś napisać jakie ma zainteresowania, to możnaby było lepiej sprecyzować co może mu się podobać.
Myślę że jakiś wypad na weekend gdzieś lub parę dni ,gdzieś w Polsce lub Europie powiązane z Koncertem jego ulubionego zespołu muzycznego,też może pozostawić niezapomniane wrażenia.
😉

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Miał być kurs przez Atlantyk na jachcie, ale nie dostał tyle urlopu.

Potem mało być survivalowe wejście na Kilimandżaro, ale odwołano imprezę, bo przewodnik gdzieś zaginął.

Ponieważ z pracy na 40-stkę dostał lutniczą gitarę, o której marzył, to w końcu prezentem jest kurs mistrzowski gitary w Królewskim Konserwatorium Muzycznym w Madrycie - fajnie, bo musi jechać ze mną!

Ale najważniejszy prezent zrobił sam, bo jestem w ciąży!

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Miał być kurs przez Atlantyk na jachcie, ale nie dostał tyle urlopu.

Potem mało być survivalowe wejście na Kilimandżaro, ale odwołano imprezę, bo przewodnik gdzieś zaginął.

Ponieważ z pracy na 40-stkę dostał lutniczą gitarę, o której marzył, to w końcu prezentem jest kurs mistrzowski gitary w Królewskim Konserwatorium Muzycznym w Madrycie - fajnie, bo musi jechać ze mną!

Ale najważniejszy prezent zrobił sam, bo jestem w ciąży!
No i masz z głowy;)☺️
🙈...