• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co kupić facetowi na 40stkę?

Kobieta

Aya

Seks Praktykant
Jak lubi motoryzację to przejazd supercarem po torze. Dostałem kiedyś taki prezent od tej firmy:

Dostałem przejazd Ferrari F430 za kierownicą, niezapomniane chwile jak dla mnie.
Mój dostawał karnety i nawet nie korzystał. Nie wszyscy lubią karnety.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
40 letni facet? To do wymiany w tym wieku, znajdziesz se spokojnie młodszego :LOL: To chyba Ty pisałaś, że starszy facet to się do niczego już nie nadaje, nie?

Mężczyzna

Zenko

Podrywacz
Kup mu motor, jakiegoś choppera lub cruisera i to z męską pojemnością.
Tak proponuje w męskiej pojemności "króla czarnej krechy" jeśli nigdy nie jeździł 🤣. Wieszczę jednak smutne zakończenie związku, ale w wieku 40 lat to już się ma oszczędności i nie zostawia kobiety życia z niczym.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Tak proponuje w męskiej pojemności "króla czarnej krechy" jeśli nigdy nie jeździł 🤣. Wieszczę jednak smutne zakończenie związku, ale w wieku 40 lat to już się ma oszczędności i nie zostawia kobiety życia z niczym.
Raz się żyje.
A jak coś pójdzie nie tak, to ktoś z forum będzie mógł złożyć dogłębne kondolencje Moonice 😉