• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co kupić facetowi na 40stkę?

Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
To Twój facet - nie nasz. Jeden marzy o scyzoryku inny o wędce. Sam jestem w jego wieku. I teraz marzy mi się moja kobieta w hotelu na hawajach w bardzo zmysłowej stylizacji. Są tacy co ucieszą się z drona, przejażdżki koparką lub vouchera na przejazd ferrari lub lamborgini czy lotu śmigłowcem. Niestety są też tacy którym trzeba wykupic pakiet dentystyczny.

Mężczyzna

MarekMarecki

Nowicjusz
Ja tez kończę niedługo 40 co bym chciał yyyy wycieczkę do Japonii apartament 5 gwiazdkowy z widokiem na Fiji Japoneczki w pokoju młode i dojrzałe mogą być dziwki koks i tajski boks,nie powinno to drogo wyjść

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
Jak lubi motoryzację to przejazd supercarem po torze. Dostałem kiedyś taki prezent od tej firmy:

Dostałem przejazd Ferrari F430 za kierownicą, niezapomniane chwile jak dla mnie.
Też byłem. Żeby poczuć frajdę z jazdy trzeba wykupić 5 okrążeń. Pierwsze dwa przejazdy to oswajanie sie z autem i jego mocą

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
Co kupić facetowi na 40stkę?
Wydaje mi sie ze lepiej bedzie cos zorganizowac, ewentualnie jak juz musisz kupic cos to cos czego sie kompletnie nie spodziewa. Na pewno cos zwiazanego z jego zainteresowaniami. Zalezy tez duzo od niego jaki jest, ostatnio spotkalem sie w necie ze strona ktora robi klocki lego na podstawie zdjecia wyslanego im, nie wiem jak Twoj facet ale mi taki prezent by sie spodobal, no i oczywiscie wiadomo milo spedzic dzien :)

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Można już wybierać trumienkę.

A tak serio - wiesz jakie on ma zainteresowania? Sport? Mój znajomy najbardziej cieszył się z oryginalnej koszulki Bayernu Monachium.
A inny jak dostał kilkanaście kg karmy dla psiaków w schronisku.
Gusta są różne.