Co kupić facetowi na 40stkę?
swojemuSwojemu czy jakiemuś kumplowi?
Ten przypadek potrzebuje jakiejś mikstury na ograniczenie...Kup mu viagre
Wyjazd z kumplami na jakiś koniec świata i niech przeżywają męskie przygody, jedzą patyki i ogrzewają się liśćmi. Mój wrócił z takiego wypadu, był nowym człowiekiem doceniającym wszystko, a jaki stęsknionyswojemu
Zagwarantuj mu trójkąt, albo zrób mu niespodziankę i zabierz do klubu swinngers.Co kupić facetowi na 40stkę?
Ciekawe ze zamiast wiedziec lub zapytac co potrzebuje lub chce twoj facet pytasz o to obce osoby na forumCo kupić facetowi na 40stkę?
Ciekawe ze zamiast wiedziec lub zapytac co potrzebuje lub chce twoj facet pytasz o to obce osoby na forum![]()
No to wszystko to inne będzie dla niego niespodziankąCo chce to ma, przekleństwo społeczeństwa dobrobytu.
Szukam czegoś oryginalnego, co będzie niespodzianką.
Też byłem. Żeby poczuć frajdę z jazdy trzeba wykupić 5 okrążeń. Pierwsze dwa przejazdy to oswajanie sie z autem i jego mocąJak lubi motoryzację to przejazd supercarem po torze. Dostałem kiedyś taki prezent od tej firmy:
![]()
Devil-Cars - motoryzacyjny prezent dla mężczyzny, jazda sportowymi autami po torach wyścigowych w Polsce
Wybierz oryginalny, motoryzacyjny prezent dla chłopaka, faceta, mężczyzny - vouchery na przejazdy sportowymi samochodami po torach wyścigowych w całej Polsce.devil-cars.pl
Dostałem przejazd Ferrari F430 za kierownicą, niezapomniane chwile jak dla mnie.
Ja akurat miałem dwa wykupione i fakt byłoby fajnie jeszcze pojeździć ale i tak miałem tyle doznań tym autem że mała głowa... i ten ryk V8 za plecamiTeż byłem. Żeby poczuć frajdę z jazdy trzeba wykupić 5 okrążeń. Pierwsze dwa przejazdy to oswajanie sie z autem i jego mocą
Wydaje mi sie ze lepiej bedzie cos zorganizowac, ewentualnie jak juz musisz kupic cos to cos czego sie kompletnie nie spodziewa. Na pewno cos zwiazanego z jego zainteresowaniami. Zalezy tez duzo od niego jaki jest, ostatnio spotkalem sie w necie ze strona ktora robi klocki lego na podstawie zdjecia wyslanego im, nie wiem jak Twoj facet ale mi taki prezent by sie spodobal, no i oczywiscie wiadomo milo spedzic dzienCo kupić facetowi na 40stkę?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Fleshlight universal launch stroking - warto kupić? | Akcesoria erotyczne | 0 | |
A | Gdzie kupić femidom? | Antykoncepcja | 0 | |
N | Gdzie mogę kupić gumową pięść? | Akcesoria erotyczne | 16 | |
N | Strapon z dildo o średnicy butelki - gdzie kupić? | Akcesoria erotyczne | 5 | |
S | Jakie gadżety kupić? | Akcesoria erotyczne | 12 |